Deputat de Târgovişte, ironic la adresa lui Ponta, pe Facebook!

Liderul grupului PPDD, din Camera Deputaţilor, parlamentarul de Târgovişte, Radu Popa, este tot mai activ pe reţelele de socializarea unde îşi ţine electoratul la curent cu opiniile sale politice. Recent acesta a afişat o postare ironică adresată direct şefului guvernului, pe care îl acuză de demagogie.

Read more

Politica on-line: Florin Popescu e prietenos şi pe Facebook!

Liderul democrat liberal dâmboviţean este şi el internaut. Florin Popescu are, de ieri, un cont pe reţeaua de socializare Facebook. Aproape că nu este om politic local care să nu activeze în mediul on-line. Popescu şi-a postat, pe proaspătul cont, fotografii de familie şi din activitatea de la preşedinţia CJD şi a strâns, în prima zi, câteva sute de prieteni.

Read more

A doua simulare pentru Adrian Melicovici! Târgovişteanul a plecat în această dimineaţă, pe jos, spre Sinaia! UPDATE

Târgovişteanul Adrian Melicovici, care vrea să ajungă pe jos, în Italia, a plecat în această dimineaţă într-o nouă simulare, pe traseul Târgovişte-Sinaia, având de parcurs un traseu de 64 de kilometri. Chiar dacă vremea nu este de partea lui, judeţul nostru fiind sub cod galben de ploi şi vijelii, Adrian Melicovici a pornit în această dimineaţă, la ora 09.00, din faţa supermarketului Dedeman, spre Sinaia., unde speră să ajungă diseară, în jurul orei 19.00, dacă ploaia nu-i va îngreuna traseul. Oricum, scriitorul este pregătit cu o pelerină de ploaie pentru eventualitatea în care va începe ploaia, aşa cum ne-a declarat la plecare. „Voi face o SIMULARE DE FOC pe ruta TÂRGOVIŞTE- SINAIA, indiferent de starea vremii, la pas, pe o distanţă de 64 km, cu greutate în spate. Dacă reuşesc această simulare extrem de dificila ( depinde şi de starea vremii), voi dedica “antrenamentul” de mâine prietenei mele, care ştiu că îmi este alături. 
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro