Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

A doua simulare pentru Adrian Melicovici! Târgovişteanul a plecat în această dimineaţă, pe jos, spre Sinaia! UPDATE

Voi încerca să fac traseul Târgovişte- Pucioasa- Fieni- Pietroşiţa- Moroeni- Glod- Păduchiosu- Sinaia. Plecarea, la 9.00 dimineaţa, din dreptul complexului Dedeman din Târgovişte. Proiectul SPERANŢA UNUI VIS are ca scop promovarea Cetăţii Chindiei Târgovişte, inclusiv prin aceste simulari. DOAMNE AJUTĂ!”, sunt cuvintele pe care scriitorul le-a postat în această dimineaţă, înainte de plecare, pe pagina sa de facebook.
Săptămâna trecută, Melicovici a bifat prima etapă din proiectul său cultural Speranţa unui vis, prin care şi-a propus să ajungă până în Italia, Monterotondo, pe drum urmând să promoveze Târgoviştea, iar la finalul călătoriei să scrie o carte despre această experienţă inedită. Scriitorul a parcurs pe jos distanţa Târgovişte-Găeşti, şi a ajuns la destinaţie, chiar dacă a recunoscut, pe pagina sa de facebook, că mersul pe jos nu este uşor. Melicovici şi-a exprimat şi dorinţa ca, pe parcursul călătoriei sale până în Italia să fie monitorizat de un ONG, pentru ca nimeni să nu aibă vreo îndoială că a trişat în vreun fel. Pe parcursul zilei de astăzi, vă vom ţine la curent cu evoluţia traseului lui Adrian Melicovici.
UPDATE :   Scriitorul Adi Melicovici a reusit sa ajunga in Sinaia in jurul orei 21:15. Adi a parcurs jumatate din traseu prin ploaie torentiala pana in orasul Fieni cand s-a oprit ploaia si si-a continuat drumul spre Sinaia. (total 64 km).

 

Citeşte şi https://www.gazetadambovitei.ro/actual/304-altele/3616-targoviteanul-adrian-melicovici-care-vrea-s-ajung-pe-jos-in-italia-a-fcut-o-simulare-pe-traseul-targovite-geti-

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media