A doua simulare pentru Adrian Melicovici! Târgovişteanul a plecat în această dimineaţă, pe jos, spre Sinaia! UPDATE

Târgovişteanul Adrian Melicovici, care vrea să ajungă pe jos, în Italia, a plecat în această dimineaţă într-o nouă simulare, pe traseul Târgovişte-Sinaia, având de parcurs un traseu de 64 de kilometri. Chiar dacă vremea nu este de partea lui, judeţul nostru fiind sub cod galben de ploi şi vijelii, Adrian Melicovici a pornit în această dimineaţă, la ora 09.00, din faţa supermarketului Dedeman, spre Sinaia., unde speră să ajungă diseară, în jurul orei 19.00, dacă ploaia nu-i va îngreuna traseul. Oricum, scriitorul este pregătit cu o pelerină de ploaie pentru eventualitatea în care va începe ploaia, aşa cum ne-a declarat la plecare. „Voi face o SIMULARE DE FOC pe ruta TÂRGOVIŞTE- SINAIA, indiferent de starea vremii, la pas, pe o distanţă de 64 km, cu greutate în spate. Dacă reuşesc această simulare extrem de dificila ( depinde şi de starea vremii), voi dedica “antrenamentul” de mâine prietenei mele, care ştiu că îmi este alături. 
Read more

Târgovişteanul Adrian Melicovici care vrea să ajungă, pe jos, în Italia, a făcut o simulare pe traseul Târgovişte – Găeşti

Scriitorul Adrian Melicovici a bifat astăzi prima etapă de pregătire fizică pentru proiectul său cultural “Speranţa unui vis”. Melicovici vrea să ajungă pe jos până în Italia, la Monterotondo. Pe drum spune că va promova Târgoviştea, iar la finalul călătoriei va scrie o carte despre această experienţă inedită.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro