Târgovişteanul Adrian Melicovici care vrea să ajungă, pe jos, în Italia, a făcut o simulare pe traseul Târgovişte – Găeşti

Astăzi, a parcurs pe jos distanţa Târgovişte – Găeşti. A ajuns, cu bine, la destinaţie, dar lucrurile par, acum după câţiva zeci de kilometri, ceva mai complicate. Scriitorul recunoaşte pe pagina sa de Facebook că mersul pe jos nu e chiar uşor: „Simularea a decurs perfect. Am plecat la 7.20 de la Facultatea de Drept Târgovişte şi am ajuns la Găeşti la ora 11.55. Au fost pauze de 10 minute de 4 ori. Am făcut 30 km. OPERAŢIA REUŞITĂ, PACIENTUL RUPT. Aşa că NOAPTE BUNĂ” a postat acesta pe contul său de FB în această seară. Săptămâna viitoare, Adrian Melicovici vrea să parcurgă o altă etapă de pregătire. Va merge pe jos până la Pucioasa, de data această cărându-şi şi rucsacul.

Târgovişteanul nu este la prima iniţiativă de acest gen. A câştigat în trecut un pariu, mergând pe jos până în capitală. Din păcate, problemele ulterioare de sănătate l-au împiedicat să se bucure cum ar fi trebuit de victorie.

Acum a ales o provocare uriaşă. Până la Monterotondo sunt mai bine de 2000 de kilometri, iar plecarea este programată pentru 12 iunie.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro