În Ajun de Crăciun, o femeie, victimă a violenței domestice, a decis să-și schimbe viața!

Un caz tulburator de violență domestică zguduie, din nou, sudul județului. Anul trecut o tânără a fost ucisă de partenerul ei, din gelozie, bărbatul fiind adesea violent cu ea. Tânăra ajunsese să fie însoțită de părinți peste tot, pentr a o proteja. Deși femeia s-ar fi plâns poliției din Titu, nimeni nu a luat-o în serios și a sfârșit în sicriu, ucisă într-un salon de înfrumusețare, în timp ce tatăl ei facea mici cumpărături.

De data această în zona Găești, o femeie de 33 de ani a decis să pună capăt unei relații violente. În Ajun de Crăciun, chiar de ziua partenerului pe care îl acuză de violență domestică, Florina a postat pe facebook mai multe imagini cu vânătăile pe care spune că le-a căptătat în urma bătăilor. “Astăzi este ziua ta iar eu nu am uitat toate durerile, bătăile și suferințele provocate de tine!” este mesajul Florinei pentru soțul ei.

Se pare că femeia s-ar fi plâns poliției din comuna Răscăieți, în luna noiembrie, dar nu au fost luate măsuri. Adesea oamenii legii cred că e mai bine ca astfel de conflicte să se rezolve în familie, deși statisticile arată că nu există o rezolvare reală ci doar acceptarea violenței ca o stare de normalitate. Sâmbătă, după ce săptămâna trecută a ajuns la spital, femeia a făcut plângere și la poliția din Găești, care a deschis un dosar penal. Totuși, problema violenței domestice este una mult mai complexă. Chiar cu un dosar penal deschis pe numele bărbatului violent, victima nu este protejată de stat.

Florina a decis și să intenteze un proces de divorț, care nu va fi simplu. Niciodată, nu este. Postarea sa pe facebook a stârnit sute de reacții, în care oamenii o încurajează să iasă din relația violentă.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro