PSD s-a plâns, poliţia a reacţionat! Ana Maria Nicolae, amendată pe motive de facebook!

Din ciclul “Să vadă ei, ce o să păţim noi de mâine”, consilierul independent Ana Maria Nicolae a avut deja de-a face PSD şi promptitudinea poliţiei dâmboviţeane. Mai exact, Ana Maria Nicolae a fost amendată de poliţie, în timpul orelor pe care le predă la un Centru de Arte, pentru că în data de 4 iunie a vorbit cu alegătorii pe facebook. Plângerea a fost făcută, conform declaraţiei independentei, de către marele Partid Social Democrat (ai cărui simpatizanţii, membri şi candidaţi au postat tot în data de 4 iunie şi tot pe facebook, mesaje prin care sugerau alegătorilor, prin exemplul personal,  să voteze Cristian Stan). Cel mai probabil  PSD era deranjat  de popularitatea candidatei, chiar liderii PSD Dâmboviţa arătându-se miraţi de ascensiunea acesteia, cu doar câteva zile înainte.

“Am fost reclamata de PSD ca am vorbit cu dumneavoastra pe facebook pe data de 4 iunie si rugata sa dau o declaratie in timpul orei cum am savarsit infractiunea. Va anunt ca am achitat a doua zi contravaloarea amenzii in valoare de jumatate din suma de 1400, insa dupa ce m-am consultat cu prietenii profesori de drept civil m-am hotarat sa atac aceasta amenda.
Daca dreptul la comunicare, pe o retea de socializare ne va fi interzis si vom fi haituiti pentru lucruri închipuite, Romania nu se va face bine.
Va scriu aceste rânduri nu ca o repulsie sau pentru ca aceasta amenda este destul de consistenta fata de salariul meu, va scriu fiindca sunt hotarata sa lupt impotriva abuzurilor, a intimidarilor” a scris consiliera municipală tot pe facebook, postare pentru care sperăm să nu fie arestată de data aceasta (fiind deja “recidivistă” după cum se vede).

Realitatea crudă este că Ana Marian Nicolae, cu salariul ei de 1400, cu care nu putea evident să cumpere voturi, a obţinut 2566 de voturi în alegerile din 5 iunie. La polul opus, PSD Târgovişte, cu sute de oameni, resurse financiare şi sprijin cât cuprinde de la sistem,  a obţinut la consiliul local 11 578 de voturi la 11 consilieri. Adică un consilier PSD a intrat în Consiliul Local Municipal cu doar 1052 de voturi, mai puţin de jumătate din voturile independentei.

Art ş) din Legea 115 sancţionează: continuarea propagandei electorale după încheierea campaniei electorale. De  aceea, sugerăm vigilenţilor oameni ai legii să mai caute, căci mai pot obţine bani la buget…

 psd campanie paunescu psd campanie 2

: 3 ganduri despre “PSD s-a plâns, poliţia a reacţionat! Ana Maria Nicolae, amendată pe motive de facebook!

 • 10 iunie 2016 at 19:11
  Permalink

  Cam toata lumea din tara a facut filmulete de genul, inclusiv domnul Prisacaru.
  Nu merita amenda.
  Intrebare.

  De unde ati dedus ca are un salariu de 1400 lei?
  Astept raspus la intrebare.

  Reply
 • 10 iunie 2016 at 10:56
  Permalink

  Sa nu va mirati ca politia si parchetul nu vor vedea nimic ilegal cu privire la psd–isti. Ei sufera de o boala numita discromatopsie; nu vad rosul!

  Reply
 • 10 iunie 2016 at 10:51
  Permalink

  Mi -e teama ca nici politia ,nici parchetul nu -i va vedea pe psd_isti ca au facut ceva ilegal. Stiti, ei au o discromatopsie; nu var rosul!!!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro