Să râdem cu primarii: Iacobuţă, Togan – ultimul tovăraş şi facebook-ul capitalist!

Distribuie:

Vă spun din capul locului că habar nu aveam cine e Mihail Togan. Noroc cu Dan Iacobuţă, primarul Găeştiului, care i-a plâns de milă într-o conferinţă de presă a PSD, chit că Togan e mare PPDD-ist! Adică e dintre aceia care-i arătau cu degetul pe pesedisti, numiţi printre altele şi ciocoi. Eh, ce-a fost a fost, că aşa e în politica intereselor.

Dar să revenim la Togan. Acesta nu ar fi validat în consiliul local Găeşti, din cauza postărilor pe Facebook anti PDL și PNL, după capul lui Iacobuţă. Cam atât înţelege primarul Găeştiului din jocurile politice locale (pentru că nu putem nega că există un interes politic în ţinerea pe bară a pepededistului).

Totuşi, deplângerile lui Iacobuţă ne-au stârnit curiozitatea şi am vizitat şi noi profilul de FB al lui Togan. N-am găsit înjurăturile de care vorbea primarul Găeştiului, dar am descoperit de ce îl plângea Iacobuţă. Din nostalgie comunistă! Togan este în viaţa virtuală „Tovarăşul Mihail Togan”, share-uieşte cu plăcere imagini cu secera şi ciocanul, ba chiar îi face plăcere să comunice într-un limbaj demn de Scânteia, ca în imaginile de mai jos.

 17941_100289116673529_4641967_n

tovarasul mihai

Tovarşul Togan, împreună cu Handbal Mixt Can-Can, caută, în Găeşti, conform postării într-un instrument de comunicare de-a dreptul capitalist Facebook-ul: „Femei, fete, octogenare sau minore, transexuale sau travestite, în vederea înfiinţării unei echipe eligibilă în competiţiile mixte.”

„Triajul jucătoarelor se va face într-un cadru solemn, pe acorduri de internaţională socialistă şi se va face examinarea ideologică a candidatelor. Cele dovedite a fi adeptele capitalismului degradant vor fi reeducate în spiritul socialismului prin discursuri intensive asupra zilei de 23 august. Se vor recita pasaje din Karl Marx şi Lenin cât şi din cuvântarea tovarăşului suprem la al XIV-lea congres.”

Acum sincer nu ştiu dacă e de râs sau e „pe bune”. Poate am fi optat pentru „e de râs” în lipsa specificării cu „transexuale sau travestite”.

Dincolo de râs, ne uimeşte părerea acestor aleşi despre concetăţenii lor. Iacobuţă dorea lift punându-și dorința pe seama  persoanelor cu handicap, de parcă toţi găeştenii ar fi în această situaţie nefericită şi l-ar umple pe dânsul de vizite. Togan caută, pentru o eventuală echipă de handbal, femei transexuale sau travestite de parcă oraşul ar fi plin şi de aceste situaţii, mai ceva decât Thailanda şi toate ar fi dornice să i se destănuie lui! Dragi tovarăşi, ca mă adresez cu o formulă ce vă e pe plac, din câte îi ştiu eu pe găeşteni sunt oameni normali, muncitori şi de bun simţ, cu drepturi asigurate de legi în privinţa stării de sănătate şi a orientării sexuale. Tovarășilor nu-i mai jigniţi pe găeşteni, în orice situaţie s-ar afla ei, cu prezenţa voastră în viaţa publică!

Sursa foto: facebook.com

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Să râdem cu primarii: Iacobuţă, Togan – ultimul tovăraş şi facebook-ul capitalist!

  • 9 februarie 2014 at 19:50
    Permalink

    Tobarasul Togan primar!!ura!!ura!!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro