Premieră, în comunicare, pentru PNL Dâmbovița! Cezar Preda a răspuns, în direct, pe facebook, întrebărilor liberalilor nemulțumiți

 Cezar Preda, liderul PNL Dâmboviţa,  pune în practică declaraţia conform căreia vrea să unească fracţiunile din sânul partidului, generate de neînţelegerile din vechiul PNL, peste care s-au suprapus fuziunea cu PDL şi absorbţia unui mari părţi din UNPR- ul local. Cu un PNL divizat, Preda este conștient că nu va putea obține rezultatul pe care organizația îl speră în alegerile parlamentare. Pentru a mai netezi din asperități, președintele PNL Dâmbovița a participat aseară, pe rețeau de socializare facebook, la o sesiune de întrebări și răspunsuri pe grupul Săgeata Liberală, grup pe care activează mulți dâmbovițeni membri ai vechiului PNL. O parte din ei au demisionat din partid sau au  renunțat să mai militeze pentru PNL, odată cu fuziunea cu democrat liberalii. Participanții la discuție au cerut lămuriri asupra unor strategii de campanie, dar și asupra planurilor de viitor ale lui Cezar Preda.
Iată câteva dintre întrebările formulate de participanți și răspunsurile lui Cezar Preda.
Dode TrandafirDomnule deputat, PSD-ul își menține un electorat constant manipulându-l permanent până la isterizare, în special prin două televiziuni RomâniaTV și A3…Impactul acestora este clar hotărâtor, în menținerea procentelor ridicate indiferent de conjunctura politică sau prostiile pe care le spun sau le fac !…Cum se gândește PNL-ul să contracareze impactul hotărâtor al celor două televiziuni de partid în perioada următoare până la alegeri ?…
 Cezar PredaPrin prezenta unor lideri extrem de puternici, combatanți care sa facă fata asaltului PSD, Alde, PMP si moderator. Lipsa de la dezbateri nu ne aduce puncte! Avem un public foarte manipulabil!
 ………………………………………………
 Alin Radu Gurbet Domnule Cezar Preda, considerati oportun ca cei de la centru sa intervina pe listele de candidati din teritoriu? Mai ales daca acele organizatii au respectat criteriile de integritate si pe deasupra au mai luat si un scor mare la locale.
 Cezar Preda Nu doresc sa evit întrebarea, dar am sa va răspund întâi cu o întrebare: pe Ionel Bretianu L-ati fi întrebat același lucru? Politica mare, a unei tari mari, o guvernare eficientă se face cu lideri puternici, lideri consacrați si lideri naționali! Nu vorbim de alegeri locale! Eu cred ca trebuie sa ne respectam criteriile de integritate si sa facem un mix de valoare!
 Alin Radu Gurbet Criteriile de integritate sunt litera de lege. Nu le contesta nimeni! Dar si pe Ionel Bratianu il intrebam. Unde exista performanta electorala, nu vad de ce s-ar implica centrul punand oameni cu probleme de imagine in locul unor oameni mult maai respectati.
……………. ………..
Ion Marcu In 2012…cu noduri in gat, liberalii din Targoviste au sprijinit candidatii trimisi de la Bucuresti, Sorin Rosca Stanescu pentru Senat si Ion Pargaru pentru Camera deputatilor. Din motive cunoscute public, anul 2016 arata ca solutia candidatilor de import a fost catastrofala pentru liberalii targovisteni. Prin persoana dv, dle Cezar Preda, se creeaza premizele repetarii situatiei. Considerati ca este onest, din partea dv, sa va plasati pe primul loc pe vreo lista in Dambovita? Pe ce procent din voturile ex-liberalilor puteti conta ?
 Cezar Preda Venirea mea in Dambovita s-a făcut intr-un moment foarte dificil pentru organizație. Ea era rupta in trei: foștii PD-L-i-ați, foștii PNL-isti si foștii unpr-oști. Am reușit sa-i pun la masa pe toți, sa formam o echipa puternica si sa intram in campanie uniți! Sa nu ramân o confuzie: eu sunt președintele org PNL Dâmbovița si nu un lider trimis sa candideze. Îmi asum si duc steagul PNL in aceasta confruntare electorală cu PSD. Mie nu mi-e rusine cu colegii mei si nici lor nu le e rusine cu mine!
……………………………………….
Ion Irimia Ce organizatie judeteana ati condus anterior, si ce rezultate ati obtinut? Ce rezultate previzionati, in Dambovita ? Pe ce argument “forte” mizati ?
Cezar Preda Am condus organizatia Buzău si am luat-o de la 4,7% in 2002 si am adus-o la 29% in 2004 si la 33%in 2008. In 2012 am fost învinși net de usl, iar eu am fost validat deputat PD-L la redistribuire cu 20,2% , 7000 voturi.
…………………….
Viorica Balica D-le C.Preda cum etichetati iesirile in public a unor membrii PNL atacand fara pic de bun simt alti colegi???Nu credeti ca aceasta atitudine trage in jos partidul?
Cezar Preda Sunt in asentimentul d-voastră! Unii o fac din prostie, unii din invidie, alții pentru ca n-au nici un fel de cultura organizaționale! Vai mama lor! Fac un rau imens!
………………………………..
Silvia Bobolea Buna ziua, domnule Cezar Preda ! Ca o completare a celor sesizate de colega mea Viorica Balica,vin si va intreb urmatoarele :de ce PNL nu vorbeste printr-o singura voce ? Cind spun asta ,ma refer desigur la chestiunile de importanta majora ,la hotariri decisive !De ce nu exista un membru desemnat de catre ceilalti care sa tina legatura cu presa ? Astfel se inregistreaza un mare neajuns ;posibilitatea ca presa (care nu este intotdeauna binevoitoare !)sa rastalmaceasca declaratiile sau chiar colegii care dau declaratii sa nu fie suficient de informati ,sa vorbeasca in nume propriu si sa creeze confuzie .Multumesc.
 Cezar PredaAici trebuie o organizate fără fisuri. Disciplina, coerenta, arta comunicatorului cel mai bun, mesaj articulat-iată câteva cerințe! Unii se duc in emisiuni sau in conerințef de presa pentru imaginea lor si nu a partidului! Cred însă ca ne vom alinia in curând cu toții!
…………………………………..
Viorel Mecheş Domnule deputat, se vorbeste mult de schimbarea clasei politice, de reinnoire, de schimbarea modului de a face politica. Cate persoane tinere, cu valoare aveti in vedere sa propuneti pe liste in judetul Dambovita, pe locuri eligibile, desigur daca acceptati ideia schimbarii clasei politice. Pun aceasta intrebare deoarece in judet se vorbeste ca locurile eligibile vor fi ocupate de “talibanii” partidului care nu prea sunt doriti de electorat (avand in vedere activitatea lor de pana acum)
Cezar PredaSunt adeptul valorii politice si nu a discriminărilor pozitive :%femei,%tineri etc. Cine are valoarea si a demonstrat ceva in viața prin profesie, activitate socială, voluntariat si militantism politic merita sa fie promovat! Eu nu sunt adeptul sa trimitem pe cineva indiferent de sex sau vârsta sa ne reprezinte in parlament au speranța ca acolo va face ceva bun fără sa fi demonstrat asta înainte. E un mare risc! Si aveti exemple numeroase!
………………….
Alin Radu Gurbet Domnule Cezar Preda, ati fi interesat in viitorul apopiat sau indepartat de o candidatura la presedintia PNL?
Cezar Preda Nu! Vreau sa consolidez organizația la Dâmbovița sa pregătim viitorii primari PNL din Târgoviște, Pucioasa, Fieni, si celelalte comune. Am planuri mari aici!

Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Premieră, în comunicare, pentru PNL Dâmbovița! Cezar Preda a răspuns, în direct, pe facebook, întrebărilor liberalilor nemulțumiți

  • 21 octombrie 2016 at 16:47
    Permalink

    COLECTIV va spune ceva dle Preda ? S-a cerut atunci prin vocea zecilor de mii de oameni iesiti in strada reformarea clasei politice. Stii cum as fi inteles eu acest lucru ? Ca personaje ca tine sau ca Teracota sa dispara din viata politica.Asa reforma imi vine sa borasc .Si pe voi si pe PSD !

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro