Iancu Caracota, preşedinte interimar la PDL Târgovişte, în locul lui Gabriel Boriga

Restauraţia PD continuă în cadrul partidului Democrat Liberal Dâmboviţa. Aseară, organizaţia Târgovişte a fost decapitată, conducerea fiind preluată de fostul prefect de Dâmboviţa, Iancu Caracota, care îl înlocuieşte pe primarul Gabriel Boriga. Caracota face parte şi din biroul politic judeţean interimar numit de Vasile Blaga.

Read more

Singurul bazin de înot al Târgoviştei, închis de o lună de zile

Bucuria târgoviştenilor de a avea un bazin de înot, la standarde europene, nu a durat decât doi ani. În acest moment, bazinul acoperit din microraionul III are porţile ferecate. “Consiliul local a tăiat bugetul şi CSM nu mai are bani să plătească gazele  de o lună de zile. Eu am anunţat, dar nu a vrut nimeni să mă creadă. Acum uitaţi-vă singuri: nu sunt bani de gaze. Au fost tăiaţi banii din buget şi urmează să se închidă tot ce are CSM, că CSM are zero lei în acest moment în cont. Au luat contoarul cei de la gaze. De două săptămâni. Asta-i viaţa!”, a fost reacţia primarului Gabriel Boriga, întrebat ce se întâmplă cu bazinul.

Read more

Gabriel Boriga, condamnare de trei ani cu suspendare! Decizia nu este definitivă

În urmă cu câteva minute Instanţa Judecătoriei Târgovişte a dat senţinta în dosarul nr. 5788/315/2011privindu-i pe: primarul municipiului Gabriel Boriga,  pe Gheorghe Mihai Olaru, directorul fostei Direcţii de Construcţii Edilitar-Gospodăreşti şi Gheorghe Simoiu, patronul firmei SC Utilex Construct SRL Pucioasa. Toţi trei au primit comdamnări cu suspendare.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro