Clopoțelul a sunat și „pamblica” s-a tăiat!

Colegiul Constantin Cantacuzino și Școala Coresi, două instituții care anul trecut au fost găzduite de alte școli pentru că s-au aflat în renovare, și-au deschis astăzi porțile pentru elevi și cadre didactice odată cu începutul de an școlar. Mirosul de prospețime s-a simțit în ambele instituții și în ochii profesorilor, elevilor și părinților s-a putut citi bucuria de a învăța într-o instituție modernă, bine echipată, o școală europeană.

La colegiul Constantin Cantacuzino au fost prezente nenumărate oficialități care au urat copiilor să fie activi, astfel încât să poată beneficia de toate facilitățile pe care acum le are școala lor. Deputatul Ion Pârgaru a ținut să fie alături de elevi și de profesori, la fel ca și liberalii Mihail Volintiru și Gabriel Cristache. De asemenea, primarul Gabriel Boriga s-a bucurat alături de cei cărora prin eforturile primăriei le-a oferit o ”școală ca afară” cum îi place primarului târgoviștan să zică. Tot primarul, alături de directorul Gabriela Istrate și de inspectorul Tatiana Ghiță, au tăiat panglica inaugurării noii clădiri.


Școala Coresi, o altă instituție reprezentativă pentru Târgoviște și pentru Dâmbovița a primit vizita unora dintre cei mai importanți aleși. În fața actualilor elevi au venit să le vorbească foștii elevi ai școlii 5 cum este cunoscută școala Coresi. Printre cei mai importanți amintim pe europarlamentarul Cătălin Ivan, care cu un spirit jovial le-a spus celor mici că visul lui era să devină aviator și i-a îndemnat pe elevi să învețe ca să poată deveni ceea ce-și doresc. Senatorul Leonardo Badea, ministrul secretar de stat în Ministerul Culturii, Cristian Petcu, dar și inspectorul general adjunct Ovidiu Băsceanu au dorit să fie prezenți la unul dintre cele mai importante momente din viața elevilor, deschiderea anului școlar  și să le ureze învățăceilor succese.

Primarul Gabriel Boriga a inaugurat noua clădire tăind panglica și recunoscând că acest proiect al reabilitării școlii Coresi a fost cea mai mare provocare, dar și reușită din mandatul său de primar.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 3 ganduri despre “Clopoțelul a sunat și „pamblica” s-a tăiat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca