Elevii Seminarului Teologic Sfântul Ioan Gură de Aur au început școala

Într-o atmosferă cu totul deosebită de a celorlalte licee din județul nostru astăzi a avut loc și deschiderea anului școlar 2013 – 2014 la Seminarul teologic Sfântul Ioan Gură de Aur din Târgoviște. Elevi de diferite vârste alături de părinții lor și de dascăli i-au primit pe oaspeți cu mare fast și cu un enorm respect. Adrian Țuțuianu, președintele CJD, prefectul Victor Sanda, primarul Gabriel Boriga, inspectorul general Luminița Preda sub binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Nifon le-au transmis învățăceilor gânduri bune și îndemnuri să fie sănătoși și plini de putere de muncă.

Adrian Țuțuianu a fost cel care a remarcat atmosfera profundă în care s-a desfășurat deschiderea de an școlar și a ținut să precizeze că se văd diferențele între Seminarul teologic și alte licee în care zarva a fost la ea acasă.

Înalt Prea Sfințitul Nifon, Arhiepiscop și Mitropolit al Târgoviștei, a oferit invățăminte din adâncul sufletului adresate atât elevilor, cât și restului auditoriului, format din reprezentanți ai clasei politice, precum deputatul Ion Pârgaru, președintele PNL Dâmbovița Mihail Volintiru, președintele PNL Târgoviște Gabriel Cristache sau rectorul Călin Oros, un mesaj important; acela că dascălii dar și societatea civilă trebuie să formeze nu doar oameni inteligenți, ci oameni cu o moralitate aparte, oameni ”cu caracter”.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro