EXCLUSIVITATE! Negoiţă neagă afirmaţiile lui Popescu cum că ar fi dizolvat organizaţiile locale

Distribuie:

Isterie generală în această după amiază, după ce deputatul Florin Popescu a emis un comunicat de presă în care preciza că Liviu Negoiţă a dizolvat astăzi toate birourile locale ale organizaţiilor PDL din Dâmboviţa.

“Organizaţia PDL Dâmboviţa a fost spulberată azi prin demiterea, sub bagheta preşedintelui interimar(NUMIT, NU ALES!), a conducerilor tuturor celor 89 de organizaţii locale din judeţ. Mai mult, au fost dizolvate şi conducerile organizaţiilor PDL de femei, pensionari, tineret şi oameni de afaceri. Măsurile de astăzi vin după ce săptămâna trecută a fost demisă conducerea judeţeană a PDL. Liviu Negoiţă reuşeşte, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iştilor dâmboviţeni: destructurarea PDL Dâmboviţa şi eliminarea unui adversar redutabil al USL.”, se arată în comunicatul emis de Florin Popescu.

Contactat de Gazeta Dâmboviţei, preşedintele interimar PDL Dâmboviţa, Liviu Negoiţă, a precizat că totul nu este decât o diversiune şi că au fost dizolvate doar organizaţiile interne ca urmare a modificărilor din BPJ, adică organizaţia de femei, tineret şi cea de pensionari. Liviu Negoiţă a fost astăzi la Târgovişte pentru o şedinţă cu noul BPJ: „A fost o discuţie despre reevaluarea organizaţiilor teritoriale, a birourilor permanente, de verficare a  numărului de membri pe care îi mai avem. Sigur, o situaţie scriptică există, dar vrem să ştim în realitate cum stăm. Am stabilit ca săptămâna viitoare să avem o întâlnire cu primarii noştri, cu domnii consilieri judeţeni. Chestiuni organizatorice!”, a precizat în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei, Liviu Negoiţă. Mai mult, acesta a declarat că se va întâlni săptămâna viitoare cu primarii pe care vrea să-i ţină alături de partid. Cât despre vocile primarilor care s-au ridicat împotriva noului BPJ şi a preşedintelui interimar: “Eu întenţionez să mă întâlnesc cu domnii primari. Vom sta de vorbă. Sigur că ceea ce îmi spuneţi dumneavoastră (n.r. că sunt primari nemulţumiţi) seamăna uşor a o antepronunţare. Dar cred că după ce vor sta de vorbă şi cu mine şi cu ceilalţi membri ai Biroului Permanent Judeţean lucrurile se vor lămuri. Intenţia mea este să ţinem toţi membrii şi toţi primarii lângă partid, pentru că este o perioadă grea de opoziţie.”,  a mai spus Negoiţă, în exclusivitate pentru Gazeta Dâmboviţei. Cât despre comunicatul fostului preşedinte, noul lider a afirmat: “Este o diversiune! Nu-l cunoaşteţi pe Florin Popescu?” Contactat telefonic, deputatul Iulian Vladu, membru în biroul politic judeţean, a precizat şi el că nu a fost luată nici o decizie în privinţa organizaţiilor locale, ci doar în cazul organizaţiilor interne de femei, tineri şi pensionari.

 

 

 

 

 

 

Redăm integral comunicatul de presă emis de deputatul Florin Popescu

 

PSD dinamitează PDL Dâmbovița cu mâna lui Liviu Negoiță

 

Organizația PDL Dâmbovița a fost spulberată azi prin demiterea, sub bagheta președintelui interimar(NUMIT, NU ALES!), a conducerilor tuturor celor 89 de organizații locale din județ. Mai mult, au fost dizolvate și conducerile organizațiilor PDL de femei, pensionari, tineret și oameni de afaceri. Masurile de astăzi vin după ce săptămâna trecută a fost demisa conducerea județeană a PDL. Liviu Negoiță reușește, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iștilor dâmbovițeni: destructurarea PDL Dâmbovița și eliminarea unui adversar redutabil al USL.

Ceea ce nu a reușit Adrian Năstase între 2000 și 2004, ceea ce n-a putut duce la bun sfârșit cuplul Geoană-Tăriceanu în 2007-2008 și nu a putut desăvârși nici măcar USL în ultimul an, se pare că este pe punctul să se producă acum, cu largul concurs al unor cozi de topor din PDL: destructurarea Partidului Democrat Liberal și eliminarea unicului adversar redutabil al USL!

După decizia abuzivă de dizolvare a BPJ al PDL Dâmbovița, pe motiv de lipsă a performanțelor(!) și numirea unui președinte interimar care s-a remarcat doar prin scorul mediocru înregistrat la alegerile de anul trecut și prin atitudinea prietenoasă față de PSD, a urmat, astăzi, un nou abuz strigător la cer: demiterea conducerilor celor 89 de organizații locale din Dâmbovița. Mai mult decât atât, au fost dizolvate și conducerile tuturor celorlalte structuri din cadrul PDL Dâmbovița: Organizația de Femei, Organizația de Pensionari, Organizația de Tineret și Organizația Oamenilor de Afaceri.

Demiterea celor 89 de președinți de organizații locale, mulți dintre ei cu rezultate remarcabile în alegeri, reprezintă un nou pas pe calea distrugerii PDL Dâmbovița. Decizia de astăzi reprezintă o nouă dovadă de dispreț față de miil de militanți onești ai PDL din toate localitățile, care și-au ales prin vot, democatic, liderii. Un președinte interimar (NUMIT, NU ALES!), demite președinți aleși, cu rezultate deosebite în alegeri! Prim-vicepreședintele PDL reușește, astfel, să îndeplinească visul cel mai fierbinte al PSD-iștilor dâmbovițeni: destructurarea PDL Dâmbovița și eliminarea unui adversar redutabIl al USL!

Pe cei demiși abuziv de o conducere (ea însăși născută din abuz) care sapă la temelia edificiului politic clădit cu efort și sacrificii – PDL – îi asigur de respectul meu, de prețuirea mea pentru ceea ce au făcut pentru partid și pentru județ.

 

Florin Popescu, deputat

 

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro