Gabriel Boriga despre o eventuală demitere de la şefia PDL Târgovişte: “Mă doare la başcheţi!”

Parte a echipei lui Florin Popescu, preşedintele PDL municipiu, Gabriel Boriga, nu vede cu ochi buni noua politică de cadre a partidului: “Suntem, cred, că singurul partid politic din România care deși are 38 de primari, nu se regăsește nici unul în acest birou (n.r. Biroul Permanent Judeţean al PDL Dâmboviţa), ceea ce pentru mine este un semn de anormalitate. Dar încerc să mă concentrez pe ce am de făcut, pentru că am avut atâtea probleme pe cap ca și primar și încerc să-mi fac treaba de primar și de administrator al orașului. Mai puțin mă preocupă pe mine cine cu cine se schimbă și cine cu cine face politică. Nu mă interesează subiectul.”, a precizat Boriga. Acesta a fost semnatar al moţiunii Udrea, iar cariera sa politică s-a împletit, încă, de la început cu cea  a lui Florin Popescu.

Astăzi, noul Biroul Permanent interimar al PDL Dâmboviţa s-a întâlnit cu preşedintele interimar Liviu Negoiţă. Şeful organizaţiei Târgovişte, Gabriel Boriga, spune că nu a fost chemat la discuţii: “Nu am fost convocat! Şi dacă eram convocat, aveam treburi mai importante, pe care târgoviștenii le așteaptă de la mine, decât să particip la ședințe de partid la 12.00 ziua.” Cât despre o eventuală schimbare a sa după modelul Florin Popescu, Boriga a răspuns relaxat: “Vorba lui Mitică Dragomir: Mă doare la bașcheți!”


Boriga nu este singurul primar democrat liberal, şef de organizaţie, nemulţumit de noua situaţie. Aceeaşi poziţie au declarat-o public şi Marius Caraveţeanu de la Răcari, dar şi Adriean Budoiu de la Fieni.

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca