Specialităţi POLIMED: Cardiologie

Specialitatea CARDIOLOGIE beneficiază de o echipă formată din medici primari şi specialişti cu o vastă experienţă şi competenţe ecografice:

  1. Dr. Mihai TUDOSE, Medic primar boli interne, Medic specialist cardiologie, Competenţă ecografie generală, cardiacă, vasculară (Doppler)
  2. Dr. Ileana DOBRE, Medic primar cardiologie, Competenţă ecografie cardiacă
  3. Dr. Cristina ABRAMESCU, Medic specialist boli interne, Medic specialist cardiologie, Competenţă ecografie generală
  4. Dr. Alireza ABEDINI, Medic specialist cardiologie, Competenţă ecografie cardiacă

Vă puteţi adresa cabinetelor de cardiologie zilnic, fiind întâmpinaţi de un personal prietenos, peocupat să vă asculte doleanţele şi să vă îndrume către cei mai buni specialişti.

Luni

 Dr. Dobre Ileana

  –

09:00

13:00

 

 Dr. Abramescu Cristina

15:30

19:00

Marţi

 Dr. Dobre Ileana

15:30

19:00

Miercuri

 Dr. Tudose Mihai

15:30

19:00

Joi

 Dr. Tudose Mihai

15:00

19:00

Vineri

 Dr. Abedini Alireza

09:00

12:00

 

 Dr. Tudose Mihai

15:00

19:00

De asemenea, în zilele de marţi şi miercuri dl. Dr. Abedini Alireza acordă consultaţii între orele 9.00 şi 13.00 în cadrul clinicii Polimed din Buftea.

Cabinetul beneficiază de echipament complet şi de ultimă generaţie

În cadrul cabinetului de cardiologie beneficiaţi de cele mai bune servicii de specialitate la standarde europene şi cu aparatură modernă. Cu ajutorul noului ecocardiograf adaptat tehnicilor moderne de ultimă generaţie se pot depista şi cuantifica tulburări cardiovasculare în stadii incipiente. Cabinetul beneficiază de echipamentul  complet cu care se pot efectua teste specializate în vederea depistării precoce a factorilor de risc şi, astfel realizarea prevenirii imbolnăvirilor cardiovasculare.

Serviciile de care puteţi beneficia sub atenta supraveghere a medicilor cuprind o sferă largă de investigaţii specifice de la  E.K.G, la Holter TA, Holter EKG, E.K.G. de efort, oscilometrie, ecografie vasculară Doppler arterial şi venos şi apelând la Ecograful nou achiziţionat, de ultimă generaţie, Doppler tisular cardiac, care poate măsura cu exactitate viteza de contracţie a pereţilor inimii, detectându-se astfel din stadiile precoce orice tulburare apărută în contractilitatea sau relaxarea cardiacă.

Fiecare pacient va avea siguranţa continuării investigaţiilor suplimentare intervenţionale şi dacă e cazul a tratamentului chirurgical în cele mai bune clinici de cardiologie şi chirurgie cardiovasculară din Bucureşti şi din ţară.

Indiferent unde vă aflaţi pe tot teritoriul ţării, fie că sunteţi în concediu sau în tranzit, la mare sau la munte, partenerii Polimed vă stau la dispoziţie.  Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, Hiperclinica Medlife, Medicover Romania, parte a Grupului European Medicover, Centrul de recuperare cardiovasculară CardioRec Corbeanca, Sanador, Polisano etc. sunt unii dintre cei mai mari şi cunoscuţi parteneri ai Centrului Medical Polimed, de a căror experienţă şi performanţă puteţi beneficia în tratarea afecţiunilor de care suferiţi.


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro