Vezi ce tort a primit Gabriel Boriga de ziua lui şi ce mesaj are pentru târgovişteni!

El a împlinit astăzi 40 de ani şi a sărbătorit atât alături de colegii din primărie şi consiliul local, cât şi alături de jurnalişti.

La ceas aniversar a dorit să amintească tuturor că, deşi nu mai este primarul Târgoviştei, se va implica pentru a duce la îndeplinire proiectele începute spre binele municipiului, în calitate de consilier profesional al primarului interimar – Ciprian Prisăcaru. “Vom duce mai departe, așa cum am promis târgoviștenilor, toate proiectele. Târgoviștea are nevoie ca, la jumătatea anului 2016, să aibă Baza de agrement încheiată, PIDU-urile încheiate și centura municipiului finalizată. Vă asigur că toate aceste proiecte a căror valoare însumează 70 de milioane de euro vor fi încheiate”, asigură Gabriel Boriga.

boriga tort


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Vezi ce tort a primit Gabriel Boriga de ziua lui şi ce mesaj are pentru târgovişteni!

 • 21 iunie 2014 at 23:19
  Permalink

  Cred ca merita respectul nostru(trecand si peste barierele partinice) avand in vedere ca actioneaza spre mai binele urbei.
  Este un “tip” carismatic si,orice ar zice denigratorii sai, lasa ceva in urma lui, chiar daca n-ar mai face nimic de acum incolo,desi orasul este cam “zburlit” de la un capat de la altul.
  Trebuie sa admitem ca fara chinuri nu se realizeaza nimic.
  II urez sa “faca pui” pentru prosperitatea comunitatii locale. BAFTA!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro