Servicii noi la Biblioteca Județeană Dâmbovița

În cadrul unei conferințe de presă pe care au susținut-o reprezentanții Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu” au fost anunțate noutățile cu care această instituție își așteaptă ultilizatorii.

În primul rând serile de joi s-au transformat în seri de film, respectiv de carte. Seara de film a fost ideea unor studenți de la Facultatea de Științe Politice, Litere și Comunicare, iar seara de film a fost inițiată de Roxana Eremie, membră a Clubului Serii de Carte Brașov. În ambele situații accentul se pune pe comentariile de după vizionarea filmului, respectiv prezentarea recenziei unei cărți.

De asemenea, Biblioteca Județeană a anunțat programul pentru Vacanta la Bibliotecă din această vară. Școala de vară se va desfășura pe parcursul a patru săptămâni, dintre care două vor fi dedicate copiilor mai mici și se vor desfășura la Filiala pentru Copii, iar două săptămâni se vor desfășura la sediul central al bibliotecii.

Iată programul complet!

AFIS - FINAL - Vacanta la biblioteca


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Servicii noi la Biblioteca Județeană Dâmbovița

 • 25 iunie 2014 at 20:01
  Permalink

  “Daca ataci replica unui prost, risti sa te trezesti cu prostul in discutie”

  Reply
 • 21 iunie 2014 at 8:41
  Permalink

  Doamna directoare acum doi ani ne dadeati dreptate cand vedeati ca ne rupem picioarele bunici si nepoti urcand scarile de la filiala pentru copii. v-am semnat memoriile si dumneavoastra si domnului vasiliu de la jurnal de dambovita si domnului dragutoiu. sectia tot acolo ati lasat-o. am crezut ca faceti ceva pentru copii dar vedem ca stati in sediul modernizat de florin popescu si PDL si luati salariul fostei directoare Carmen Vadan si n-ati mutat fliala pentru copii in sediul nou nici pana in ziua de azi.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro