Fostul prefect Alexandru Boriga a urcat la cele sfinte!

Durere fără margini pentru fostul primar al municipiului Târgovişte, Gabriel Boriga. Tatăl său, fostul prefect al judeţului, Neculae Alexandru Boriga, a părăsit această lume.  Alexandru Boriga s-a născut pe 2 decembrie 1944 la Bezdead. A urmat cursurile Facultăţii de Construcţii Civile de la Institutul de Construcţii Bucureşti. Între 1991 – 1993 a fost prefect al judeţului Dâmboviţa.

În iulie 2005, susţine, la Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport, teza de doctorat cu tema „Istoria atletismului din România”, obţinând calificativul „magna cum laude”.


În urma activității desfășurate pe linia statisticii atletice cu ocazia Congresului ce a avut loc în august 1999, la Valencia (Spania) a devenit membru al Asociației Internaționale a Statisticienilor de Atletism. În cei 60 de ani de când există organizația, doar 6 români au avut onoarea de a face parte din acest for internațional. La data de 22 iunie 2011 devine membru al Consiliului Științei Sporturilor din România.

Pentru cei care vor să fie alături de Alexandru Boriga pentru ultima dată, trupul acestuia va fi depus în această seară la capela din Târgovişte, strada Cetății.

Condoleanţe familiei! Dumnezeu să îl odihnească!


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 2 ganduri despre “Fostul prefect Alexandru Boriga a urcat la cele sfinte!

 • 18 aprilie 2016 at 18:07
  Permalink

  un om de calitate,cum nu sint multi azi…un director deosebit prin modestie ,caracter si inteligenta….Dzeu sa-l aiba in paza …

  Reply
 • 15 aprilie 2016 at 19:59
  Permalink

  Sincere condoleante Gabi ! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace ! A fost un om de mare caracter.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca