Intervenţii asupra structurii de rezistenţă a podului de la ieşirea din Târgovişte către Găeşti

Podul de la ieşirea din Târgovişte către Găeşti va beneficia în perioada imnediat următoare de lucrări pentru îmbunătăţirea structurii de rezistenţă, dar şi repararea covorului asfaltic în zonele foarte deteriorate. În 2014, podul va face obiectul unor ample lucrări de rezistenţă, ce se vor efectua, al fel ca şi acestea, din bugetul local.

„Deocamdată este rezolvată o problemă spinoasă pentru toţi participanţii la trafic – fie că sunt şoferi de autoturisme, fie de maşini de mare tonaj, de fiecare dată când se traversa acest pod, existau acele rosturi unde, datorită condensului, apei, diferenţelor mari de temperatură dintre vară şi iarnă se creau goluri între rosturi. S-a pornit chiar de la baza problemei, acolo unde au fost luate toate tablele care existau iniţial, s-a decopertat, se sudează şi se montează table noi de inox, se termoizolează şi se toarnă asfalt. Temperatura exterioară ne permite să facem asfaltare de bună calitate, care să aibă şi garanţie de minim 5 ani. Este o lucrare care, cu siguranţă va normaliza traficul în această zonă, va îmbunătăţi şi va crea condiţii superioare de trafic. Toţi cei care vor traversa drumul dinspre şi spre Găeşti vor avea un motiv în plus de mulţumire. Este vorba despre o acţiune pe care împreună cu întregul executiv al Primăriei Municipiului Târgovişte am gândit-o, am bugetat-o. Am aprobat-o în Consiliul Local şi acum o pune în aplicare”, a declarat primarul Târgoviştei, Gabriel Boriga.

 Tot pe Şoseaua Găeşti, în zona industrială, spre ieşirea către Găeşti, s-au amenajat aproximativ 1,2km de trotuare şi borduri. Lucrări au fost realizate cu pavele recuperate din Aleea Trandafirilor, zonă ce este refăcută în baza unui proiect ce beneficiază de finanţare europeană.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 4 ganduri despre “Intervenţii asupra structurii de rezistenţă a podului de la ieşirea din Târgovişte către Găeşti

 • 7 noiembrie 2013 at 10:19
  Permalink

  inca o treaba excelenta, felicitari Gabi Boriga!

  Reply
 • 6 noiembrie 2013 at 20:14
  Permalink

  podul dupa centura de la cos cand este gata? a fost inceput si lasat pe o singura banda. de ce nu se acorda importanta?este foarte circulat si acesta.

  Reply
 • 6 noiembrie 2013 at 14:34
  Permalink

  bravo domnule primar, o treaba excelenta!

  Reply
 • 6 noiembrie 2013 at 8:04
  Permalink

  o interventie necesara, tinand cont ca pe acest pod se circula intens.felicitari domnului primar, Gabriel Boriga pt aceste lucrari!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro