SURSE: Liberalii din PNL susțin un candidat surpriză pentru primăria Târgoviște

       Cu alegerile parțiale în coastă, în PNL Dâmbovița s-au întețit discuțiile pe subiectul: va avea PNL un candidat propriu sau nu. Surse liberale au precizat pentru Gazeta Dâmboviței că în partea liberală veche a partidului sunt voci puternice care consideră că partidul ar trebui să susțină candidatura anunțată a lui … Gabriel Boriga. Vechii liberalii cred că un candidat propriu nu va face decât să avantajeze Partidul Social Democrat, mai ales că și PMP va avea un candidat. Cu alte cuvinte mai mulți candidați pe dreapta, mai multe șanse pentru candidatul unic de pe stânga.

        Se pare că liberalii și-au expus punctul de vedere și la vârful PNL Dâmbovița încercând să-l convingă pe Ludovic Orban. Cea mai mare problemă este opoziția internă a PDL, foştii democrat liberalii situându-se “in corpore” împotriva ideii de a-l susține pe cel pe care l-au exclus din partid, în urma unei condamnări definitive, invocând statutul PNL, deşi în această situaţie nu este aplicabil, în litera lui, fiind vorba de susţinerea unei candidaturi independente, nu de primirea în partid. O problema este şi faptul că CJEX al PNL Dâmboviţa va avea 27 de membri dintre care 16 provin din fostul PDL.

     În orice caz, decizia finală nu aparţine organizaţiei dâmboviţene ci Biroului Poliţic Naţional, forul partidului care validează candidaturile pentru reşedinţele de judeţ, cum este şi municipiul Târgovişte. Vechii liberali vor merge şi la Bucureşti cu propunerea de a-l susţine pe Gabriel Boriga.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 13 ganduri despre “SURSE: Liberalii din PNL susțin un candidat surpriză pentru primăria Târgoviște

  • 13 mai 2015 at 18:51
    Permalink

    Puscaria e buna pentru Boriga, voi nu sunteti sanatosi la cap sau aveti interese obscure.Pai asta a nenorocit orasul, el si cu Florin Popescu.S-au terminat oamenii integri din orasul asta ?!Jigodia dracu , a returnat baniii furati ?

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro