SURSE: Liberalii din PNL susțin un candidat surpriză pentru primăria Târgoviște

       Cu alegerile parțiale în coastă, în PNL Dâmbovița s-au întețit discuțiile pe subiectul: va avea PNL un candidat propriu sau nu. Surse liberale au precizat pentru Gazeta Dâmboviței că în partea liberală veche a partidului sunt voci puternice care consideră că partidul ar trebui să susțină candidatura anunțată a lui … Gabriel Boriga. Vechii liberalii cred că un candidat propriu nu va face decât să avantajeze Partidul Social Democrat, mai ales că și PMP va avea un candidat. Cu alte cuvinte mai mulți candidați pe dreapta, mai multe șanse pentru candidatul unic de pe stânga.

        Se pare că liberalii și-au expus punctul de vedere și la vârful PNL Dâmbovița încercând să-l convingă pe Ludovic Orban. Cea mai mare problemă este opoziția internă a PDL, foştii democrat liberalii situându-se „in corpore” împotriva ideii de a-l susține pe cel pe care l-au exclus din partid, în urma unei condamnări definitive, invocând statutul PNL, deşi în această situaţie nu este aplicabil, în litera lui, fiind vorba de susţinerea unei candidaturi independente, nu de primirea în partid. O problema este şi faptul că CJEX al PNL Dâmboviţa va avea 27 de membri dintre care 16 provin din fostul PDL.


     În orice caz, decizia finală nu aparţine organizaţiei dâmboviţene ci Biroului Poliţic Naţional, forul partidului care validează candidaturile pentru reşedinţele de judeţ, cum este şi municipiul Târgovişte. Vechii liberali vor merge şi la Bucureşti cu propunerea de a-l susţine pe Gabriel Boriga.


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

: 13 ganduri despre “SURSE: Liberalii din PNL susțin un candidat surpriză pentru primăria Târgoviște

 • 13 mai 2015 at 18:51
  Permalink

  Puscaria e buna pentru Boriga, voi nu sunteti sanatosi la cap sau aveti interese obscure.Pai asta a nenorocit orasul, el si cu Florin Popescu.S-au terminat oamenii integri din orasul asta ?!Jigodia dracu , a returnat baniii furati ?

  Reply
 • Pingback: Minunile din Târgoviște

 • 3 februarie 2015 at 7:31
  Permalink

  Locul lui Boriga era de mult timp si este si acum in PUSCARIE! A furat din banii publici ai targovistenilor in nenumarate moduri, dar instanta l-a CONDAMNAT numai intr-un dosar.
  prima furaciune a fost cu marcajele pietonale din oras care au fost spalate de prima ploaie, prejudiciu un miliard jumate d elei vechi. MUSAMALIZARE!!!! DNA doarme?
  a luat totusi 3 ani cu supendare pentru ca a FURAT banii targovistenilor si i-a dat unui fin al lui. deci este un hot! CONDAMNAT! daca nu era tatasau securist adevarat lua cu executare.
  a cumparat presa locala care il lauda aiurea si nu scrie faptele lui de coruptie.
  a facut anul trecut 2 festivaluri fantoma in 3 zile ,,,
  la scoala Coresi s-a dat corectie de 100 % si presa scrie ca s-a incheiat cu bine proiectul.
  DNA trezeste-te si ia-l pe robul tau GABRIEL Boriga la niste discutii mai aprofundate!!! Cum de tocmai firma DELTA 4 ACM, a lui UDREA a luat lucrari in TARGOVISTE?? BORIGA STIE!!!
  deci terminati cu gluma sinistra ca o sa fie candidat PNL, ca matura Johanis cu PNL DB de nu se mai vede om cu om. BOriga in scurt timp da cu subsemnatul, are ce povesti procurorilor.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca