Două creşe noi, la Târgovişte! În total, municipiul are 320 de locuri pentru prichindei

Astăzi, au fost inaugurate două noi creşe în municipiul Târgovişte, una în microraoinul IX şi cealaltă în cartierul Sagricom. Cele două se alătură celor 6 creşe mai vechi din municipiu şi ridică numărul de beneficiari la 320 de persoane. La deschiderea noilor unităţi au luat parte primarul municipiului Gabriel Boriga, viceprimarul Ciprian Prisăcaru, administratorul public al oraşului Gabriel Cioacă şi directorul adjunct al DAS, Marcela Iordache.  “Un moment emoţionanat în viaţa micuţilor din municipiul târgovişte. Din cauza lipsei locurilor în creşe, au fost amenajate încă două locaţii care, începând de la 1 septembrie sunt deschise copiilor care nu aveau până acum loc la creşă. Este vorba despre două locaţii – una pe strada Nicolae Filipescu, o locaţie cu 50 de paturi şi una în Cartierul Sagricom, cel mai tânăr cartier al municipiului. Acolo era nevoie, imperios de o creşă. 20 de copii vor putea să fie educaţi acolo. Aşadar, 70 de noi locuri au fost create şi, ceea ce e la fel de important, au fost create 22 de locuri de muncă. Sunt două locaţii cu un confort deosebit, cu absolut toate dotările şi cabinetele necesare, personalul calificat, pentru ca micuţii să petreacă ore frumoase, să fie educaţi şi sănătoşi.” a precizat la inaugurarea creşei Spiriduşul, din strada Nicolae Filipescu, Gabriel Boriga edilul municipiului.

Creşele şi-au început deja activitatea, iar preţul pe care părinţii trebuie să-l plătească pentru servicii este de 7 lei pe zi de copil.


cresa_spiridusul


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca