Hidrobiciclete şi bărci noi pe Lacul Chindia! Primul client- primarul Gabriel Boriga

 

“Este vorba despre hidrobiciclete şi bărci cu vâsle, pentru agrementul, divertismentul şi petrecerea timpului liber într-un mod extrem de interesant, plăcut şi sănătos. În afară de faptul că mişcarea este foarte importantă, mişcarea în aer liber este de două ori mai benefică pentru organism şi gradul de atractivitate pe care îl au aceste moderne ambarcaţiuni îi va face pe târgovişteni, fie că sunt copii, părinţi sau bunici, să zâmbească sau să-şi aducă aminte fiecare de momentele în care erau copii. Prin Direcţia de Salubritate avem parte de această investiţie. De astăzi, fiecare târgoviştean, dâmboviţean, fiecare turist care ne trece pragul este aşteptat să vină pentru a se bucura de aceste noi modalităţi de agrement pe care le oferim târgoviştenilor.”, a precizat cu primarul Gabriel Boriga. Acesta a şi testat hidrobicicletele împreună cu fiul său Alexandru.

Ambarcaţiunile au fost cumpărate de Direcţia de Salubritate, care va recondiţiona şi vechile bărci ale debarcaderului: “Sunt cele mai moderne ambarcaţiuni care există în acest moment pe piaţă, în Europa, sunt hidrobiciclete italieneşti, la fel şi bărcile. Costă în jur de 2.200 de euro bucata. Am vrut să luăm ceva de calitate, pentru că ne-am săturat să luăm lucruri ieftine care se strică foarte repede. Este o promisiune a noastră, puţin mai veche, pe care mă bucur că am dus-o la bun sfârşit. Lucrurile bune vor continua în parcul Chindia. Întenţionăm să reamenajăm şi pontonul. Au apărat şi carturi cu pedale. În fiecare an va trebui să îmbunătăţim acest parc, astfel încât să atragem cât mai mulţi cetăţeni.”, a declarat Dănuţ Badea, directorul direcţiei.

Cei interesaţi de o plimbare cu barca sau hidrobicicleta trebuie să ştie că preţurile de închiriere sunt aceleaşi ca şi anul trecut, adică 7 lei pentru jumătate de oră pentru ambarcaţiunile cu 2 locuri şi 10 lei pentru acelaşi interval pentru cele cu 4 locuri.

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro