Institutul de cercetare din campusul UVT va fi gata anul acesta. Află ce avantaje aduce el!

El a fost construit în campusul universitar, cu fonduri europene și este menit a crește capacitatea de cercetare-dezvoltare la nivelul Regiunii 3 Sud-Muntenia şi la întărirea competitivităţii cercetării ştiinţifice romaneşti la nivel european.

Read more

DNA: Afacerişti târgovişteni au obţinut, cu acte false, finanţare europeană de 400.000 de euro

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus trimiterea în judecată a inculpaților: RADU OVIDIU IONUŢ, RADU MARIAN, SAUER SILVIU, STOICA NICOLAE şi ȘERB MIRELA.

Read more

Liviu Muşat, director ADR: ”Provocarea majoră a acestui an va consta în depunerea la timp a cererilor de rambursare, fapt ce reprezintă un salt calitativ major în atingerea ratei de absorbţie a fondurilor europene”

Anul trecut, judeţul nostru a fost singurul judeţ din Regiunea Sud Muntenia care a atras fonduri pe toate măsurile POR,

Read more

DNA colindă APIA! Un consilier principal trimis în judecată pentru nereguli cu bani europeni.

 “Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a inculpatei BĂNUŢĂ FLORICA, funcţionar în cadrul Agenţiei de Plăţi pentru Intervenţie în Agricultură – Centrul Local Târgovişte, în sarcina căruia s-a reţinut instigare la infracţiunea de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, în formă continuată. Se pare că afecerea nu i-a adus nici un căştig consilierei, în declaraţia sa de avere depusă pe 14. 06. 2011, aceasta având un teren de 0,235 de ha şi o Dacia 1310. VEZI AICI DECLARAŢIA DE AVERE

 

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro