RECOMPENSĂ: După ce i-a dat în gât pe primari, Dragoş Dumitru a ajuns consilier în MEC

Dacă nu aţi mai auzit nimic de Dragoş Dumitru, fiul deputatului de Răcari, Ion Dumitru, puteţi sta liniştiţi! E bine mersi! Consiliază, cu drag şi spor, Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului în Organisul Intermediar  POS-DRU! Pe site-ul www. edu.ro figurează o declaraţie de avere semnată de Dragoş Marius Dumitru, datată 7. 07. 2012 (foto 2). Şi, deşi unii încercau deunăzi să-l apere spunând că nu ar mai activa, pe site-ul  amintit nu există nici o declaraţie de la încetarea activităţii. Cu alte cuvinte, e tot acolo!

Dragoş Dumitru a făcut istorie dându-i pe mâna procurorilor pe mai mulţi primari ai judeţului, unii foşti colegi de partid cu el, pentru mânărirea banului public. Dumitru a dispărut subit din judeţ, după ce o parte dintre apropiaţii celor pârâţi l-au ameninţat cu  “corecţii fizice” după scandalurilor  de corupţie. 

Cu asemenea “recomandare”, e de mirare că-l găsim fix la O.I. POS-DRU, acolo unde se gestionează banul european în vederea dezvoltării resurselor umane din cadrul sistemului educaţional românesc. 


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro