Titu: De Ziua Recoltei, producătorii, scutiţi de taxa de piaţă!

 

“Este o iniţiativă a colegilor noştri de la primăria Titu, a domnului primar, a domnului vice pe care îi felicit. E doar un început fiind primul an, la anul viitor cu siguranţă vor fi mai mulţi producători şi mai multe standuri cu produse de cămară. Producătorii sunt din Dâmboviţa sau din zonele adiacente! Am vrut în felul acesta să marcăm strângerea recoltei de toamnă.”, a precizat la eveniment preşedintele CJD, Adrian Ţuţuianu, care s-a bucurat la Titu şi de o baie de mulţime, nu de alta, dar vin din nou alegeri. Cât despre autorităţile locale, acestea au în planul de măsuri pentru anul viitor facilităţi fiscale care să încurajeze producătorii să vină să-şi vândă produsele pe piaţa din oraş:

„Avem, astăzi, în principal, producători din zona Titu, Lunguleţu şi Băleni. Pentru anul viitor avem în vedere şi o scădere a taxelor de piaţă pentru producători cu aproximativ 30%. O să supunem aprobării Consiliului Local această propunere, pentru că vrem să-i sprijinim să vină cât mai mulţi să aducă produselor lor oamenilor din oraş”, a declarat primarul oraşului Titu, Traian Niculae.

Cei care au luat ieri parte la Ziua Recoltei, pe lângă legumele şi frunctele la preţuri convenabile, s-au putut delecta şi cu tradiţionala fasole cu ciolan, “asezonată” cu must.

Distribuie:

Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro