Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Atenţie dâmboviţeni! „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”

Centrul Judeţean de Comunicare Dâmboviţa va desfăşura în perioada 10 mai-10 iunie Campania de Informare şi Prevenire „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!”. În acest interval vor fi mobilizate cadre ale Jandarmeriei, Poliţiei şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă care se vor deplasa în satele, comunele şi oraşele dâmboviţene pentru a împărţi pliante ale campaniei.

A vrut să dea mită polițistului care care l-a prins băut la volan, dar a fost refuzat

Un barbat în vârstă de 43 de ani din comuna dâmbovițeană Bezdead depistat cu o alcoolemie de 0,54 alcool pur în aerul expirat, care a oferit luni unui ofiţer de poliţie suma de 200 de euro, pentru a nu-i întocmi dosar penal a fost preluat de lucrătorii Direcţiei Generale Anticorupţie, fiind condus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa pentru continuarea cercetărilor.

DNA colindă APIA! Un consilier principal trimis în judecată pentru nereguli cu bani europeni.

 “Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Ploieşti au dispus trimiterea în judecată a inculpatei BĂNUŢĂ FLORICA, funcţionar în cadrul Agenţiei de Plăţi pentru Intervenţie în Agricultură – Centrul Local Târgovişte, în sarcina căruia s-a reţinut instigare la infracţiunea de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităţilor Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, în formă continuată. Se pare că afecerea nu i-a adus nici un căştig consilierei, în declaraţia sa de avere depusă pe 14. 06. 2011, aceasta având un teren de 0,235 de ha şi o Dacia 1310. VEZI AICI DECLARAŢIA DE AVERE