Cine este funcționarul de la Finanțe reținut pentru luare de mită!

Distribuie:

Direcția Județeană a finanțelor Publice Dâmbovița este zguduită de un nou scandal de corupție în rândul funcționarilor. Dragoș Coman, funcționar superior, a fost reținut de procurori pentru luare de mită. Coman era responsabil cu stabilirea sumei pentru taxa de mediu. Conform procurorilor acesta a primit sume de bani și alte foloase necuvenite de la mai multe persoane în scopul urgentării eliberării unor decizii privind stabilirea taxei de mediu pentru autovehicule, în așa fel încât proprietarii să înmatriculeze cât mai rapid autoturismele. Din probatoriul administrat a rezultat faptul că, în cursul a 21 de zile lucrătoare, funcționarul public a primit de la aproximativ 30 de persoane sume de bani de până la 200 de lei, precum și diferite bunuri, pentru urgentarea deciziilor.

Coman este consilier al AJFP, instituție în care lucrează și soția sa. Împreună au un venit lunar de peste 5000 de lei. Dacă cifrele procurorilor sunt reale, funcționarul reușea ușor într-o lună să dubleze venituri familiei. Totuși, declarația de avere arată că Dragoș Coman era un funcționar modest, cu un apartament cumpărat în 2003 și un autoturism Mitsubishi, cumpărat în 2015. Nu are nici un ban economisit, ci doar o datorie de 15 000 de lei. Nici soția sa nu are bani în conturi, având și ea o datorie de 12 000 de euro.

În octombrie 2015, un alt funcționar al instituției a fost arestat după un flagrant al DNA.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Cine este funcționarul de la Finanțe reținut pentru luare de mită!

 • 31 ianuarie 2019 at 16:55
  Permalink

  nu ii va urmarii nimeni pe capi …..stai cumintel acolo

  Reply
 • 21 septembrie 2016 at 15:40
  Permalink

  A se urmari nu acesti marunti functionari marunti,ci sefii acestora.de regula ,micii functionarin sunt “impinsi”sa comita nereguli -de natura incalcarii legislatiei-de catree CAPII DIRECTIEI.asadar sa fie urmariti; Directorul general , Directorii de servicii si sefii de servicii,nu cu acesti marunti “ciubucari “care nu fac altceva decat sa “CIUBUCAREASCA “la randul lor superiorii.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro