Șpăgarul de la ANAF Dâmbovița, prins de DNA cu banii, rămâne după gratii!

Gheorghe Radu, inspectorul Finanţelor Publice Dâmboviţa, săltat  de procurorii DNA pentru luare de mită, rămâne după gratii. Magistraţii prahoveni au decis să admită cererea procurorilor în acest sens, iar Curtea de Apel Ploiești a menținut măsura.

În temeiul art. 204 Cod pr. penală respinge ca nefondată contestația formulată de inculpatul RADU GHEORGHE în prezent aflat în Arestul IPJ Prahova, împotriva încheierii nr. 432 din data de 07.10.2015 pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Prahova. Obligă pe contestator la plata sumei de 100 lei reprezentând cheltuieli judiciare avansate de către stat. Definitivă. Pronunţată în şedinţa din camera de consiliu astăzi, 13.10.2015.

Gheorghe Radu este acuzat că la data de 17 septembrie 2015, în calitate de inspector superior în cadrul Administrației Județene a Finanțelor Publice Dâmbovița, a pretins de la administratorul unei întreprinderi individuale (denunțător în cauză), suma de 2.500 lei, din care a primit cu acea ocazie o primă tranșă de 500 lei, în sensul favorizării sale în legătură cu o inspecție fiscală efectuată la întreprinderea respectivă. În același context, la data de 18 septembrie 2015, inculpatul a pretins de la aceeași persoană produse agricole (diverse legume estimate la valoarea de 84 lei) pe care le-a primit trei zile mai târziu.
La data de 06 octombrie 2015, inculpatul Radu Gheorghe a fost surprins în flagrant de către procurorii anticorupție după ce a primit de la persoana denunțătoare cea de-a doua tranșă a sumei pretinse, respectiv 2.000 lei.

Inspectorul Radu are 63 de ani, urmând a se pensiona în 2018.

 

Valeriana

PNL Alde PSDGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro