Citeşte ce procent avea Stan înainte de episodul DNA şi ce spune Davidescu, contracandidatul lui

Ieri, deputatul Ion Stan a precizat la ieşirea de la audierile DNA că nu va demisiona din Parlament şi că îşi va continua campania electorală în colegiul Voineşti, unde candidează pentru al patrulea mandat consecutiv. Conform preşedintelui PSD Adrian Ţuţuianu, Stan avea, înainte de episodul DNA, un scor electoral de aproximativ 70%. De altfel zona este una controlată de ani buni de deputatul PSD. Ţuţuianu a precizat că nu crede că cercetarea fostului lider social democrat va afecta scorul partidului în Dâmboviţa.

Read more

Candidatul ARD, Florin Popescu, s-a întâlnit, astăzi, cu colegii săi din mediul universitar

Florin Popescu a invitat, astăzi, cadrele Universităţii “Valahia” din Târgovişte la o discuţie deschisă despre ceea ce poate face politicul pentru îmbunătăţirea performanţelor mediului universitar. Întâlnirea a avut loc la Sala de Conferinţe a Hotelului Dâmboviţa şi la ea au luat parte câteva zeci de persoane. Popescu i-a învitat pe colegi din postura de candidat ARD pentru colegiul de deputaţi Târgovişte şi a găzduit întâlnirea alături de candidatul pe colegiul de Senat, Târgovişte – Moreni, Adrian Rădulescu.

Read more

Silviu Cârstea i-a uimit pe colegi cu priza la electorat!

Cel mai tânăr dintre candidaţii de pe lista ARD, Silviu Cârstea, membru al partidului Forţa Civică, a făcut sute de kilometri pe jos în colegiul de deputaţi Fieni. Cârstea şi-a început campania prin a vorbi cu fiecare alegător şi se pare că efortul a meritat. Până şi colegii recunosc că Silviu are priză la electorat:

Read more

După prima săptămână de campanie, cifrele spun că USL închide 7 colegii!

Surse din cadrul ambelor alianţe politice înscrise în cursa pentru alegerile parlamentare, în judeţul Dâmboviţa, confirmă că sondajele independente realizate după prima săptămână de campanie arată că USL câştigă 7 colegii cu jumătate plus 1 din voturi.

Read more

Florin Popescu: “Îi voi da în judecată pe toţi cei care vor spune că am furat din bani publici”

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, candidat din partea ARD pentru colegiul de deputaţi Târgovişte, vrea să-şi apere onoarea în instanţă. Popescu spune că s-a săturat să fie batjocorit de oameni care nu au făcut nimic pentru acest judeţ.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro