Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

ARD: “Adrian Ţuţuianu transformă instituţiile deconcentrate în feudă PSD!’

ARD Dâmboviţa urmăreşte cu maximă preocupare abuzurile cărora le  cad  victime, în mod repetat, instituţiile statului, aflate sub un intens şi continuu asalt dus de reprezentanţii USL. Schimbările abuzive din ultima vreme, promovarea de directori şi şefi de instituţii pe criterii exclusiv politice, a (re)devenit practică curentă, iar rezultatele nu pot fi altele decât nefaste pentru întrega ţară.

Zilele trecute semnalam reinstaurarea unui comportament stalinist (aplicat pe vremuri de ciracii lui Adrian Năstase), exemplificat în Dâmboviţa prin chemarea la ordine a şefilor deconcentratelor, cărora li s-a cerut să întocmească liste cu subordonaţii din instituţii, pe care mai apoi trebuia să-i ducă  încolonaţi la vot, pentru a susşine candidaţii USL. Apelul nostru a rămas fără ecou. şi pentru că năravul din fire n-are lecuire, liderii USL au ţinut să demonstreze  câte  parale  fac Legea şi Constituţia în ochii lor. Probabil nemulţumit de felul în care şefii instituţiilor deconcentrate au înţeles să răspundă comandamentelor de partid, trasate de PSD, Adrian Ţuţuianu, în calitate de preşedinte PSD Dâmboviţa, a anunţat că v-a lua la puricat instituţiile în cauză. Liderul PSD nu s-a sfiit să declare că este ”decident politic pe anumite zone” şi că, în această calitate, şi-a ”asumat numirea unor persoane în funcţii de conducere la serviciile publice deconcentrate”. Afirmaţia, de fapt un autodenunţ, este de o gravitate extremă. Şi pentru că gura păcătosului adevăr grăieşte, Adrian Ţuţuianu a mai spus, senin, că va face o ”analiză” la deconcentrate (în ce calitate, de şef de partid?!) ”pentru că sigur pot să aducă şi un profit electoral”!

Acţiunile profund  ILEGALE şi ANTICONSTITUȚIONALE ale liderului PSD semnalate aici nu sunt singulare. Prin abuz, pe criterii politice, au fost schimbaţi directorii instituţiilor de învăţământ din judeţ şi conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă. Ba, mai mult, Adrian Ţuţuianu a schimbat toţi şefii de secţii din SJU, medici valoroşi, cu bună pregătire profesională, pentru a face loc unora cu ”merite” pe linie de partdid.

ARD Dâmboviţa îi solicită preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, să stopeze campaniile violente, brutale de intimidare şi subordonare politică a instituţiilor statului. Totodată, solicităm organelor abilitate să ia măsuri ferme pentru a asigura un climat propice desfăşurării unor alegeri corecte şi libere.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media