RĂZBOIUL COMUNICATELOR: USL răspunde printr-un comunicat de presă, comunicatului ARD!

Baronul Popescu n-a înțeles nici până astăzi că minciuna repetată nu devine adevăr!

Constat cu o anumită îngrijorare faptul că lipsa de argumente care încununează campania ARD (PDL) Dâmbovița se traduce într-o comunicare pe cât de agresivă, pe atât de paralelă cu adevărul și cu bunul simț.

Din păcate el, baronul Florin Popescu, în calitate de stăpân incontestabil al pedeliștilor locali, n-a înțeles nici până astăzi că manipularea și tupeul nu sunt tocmai „calitățile” pe care cetățenii onești le caută în dreptul liderilor politici. După cum nici minciuna repetată insistent nu devine adevăr.

Faptul că un personaj care s-a făcut remarcat, atât cât a deținut puterea politico-administrativă a județului, prin dictatura personală pe care a instaurat-o la nivelul tuturor instituțiilor statului, își permite acum să mă acuze de practici similare ține doar de tupeul maxim moștenit de la „părinții” Băsescu – Udrea!

Mai mult decât atât, baronul ține să ne reamintească de fiecare dată că este un incult din punct de vedere politic, administrativ…… N-a priceput și nu pricepe nimic din ceea ce înseamnă responsabilitatea și responsabilizarea publică, în conformitate cu atribuțiile profesionale ce le revin, a factorilor decizionali de la nivelul instituțiilor din județul Dâmbovița.

Înțeleg disperarea electorală în termenii căreia funcționează în aceste zile baronul Florin Popescu. Nu-i ușor să realizezi, cu cifre în față, că mai ai câteva zile până la ce-a de-a doua sentință politică din partea cetățenilor. Dar asta nu-i justifică în niciun fel mârlăniile și gesturile nedemne. Personal, m-aș fi bucurat ca ieșirea din scenă a baronului să se petreacă în condiții de minimă decență, dar de unde nu e…..

 

P.S: Dincolo de lamentările marginale, întemeiat pare doar suspinul continuu al baronului după fosta conducere a Spitalului Județean Dâmbovița, alături de care a patronat un adevărat jaf din banii publici la nivelul județului Dâmbovița.

 

Președinte ADRIAN ȚUȚUIANU

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro