Concurs de istorie, câştigători de la Colegiul Economic. Citeşte mai multe!

Astăzi a avut loc, la Muzeul de Istorie din Târgovişte, concursul tematic “Independenţa – năzuinţă seculară a naţiunii române”, organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Complexul Naţional Muzeal “Curtea Domnească” Târgovişte în parteneriat cu Colegiul Naţional “Ienăchiţă Văcărescu”, Colegiul Naţional “Constantin Cantacuzino” , Colegiul Naţional  “Ion Heliade Rădulescu” şi Colegiul Economic „Ion Ghica”.

Read more

După prima săptămână de campanie, cifrele spun că USL închide 7 colegii!

Surse din cadrul ambelor alianţe politice înscrise în cursa pentru alegerile parlamentare, în judeţul Dâmboviţa, confirmă că sondajele independente realizate după prima săptămână de campanie arată că USL câştigă 7 colegii cu jumătate plus 1 din voturi.

Read more

La CN “Ienăchiţă Văcărescu”, Zeii Olimpului vor decide cine sunt Miss şi Mister 2012!

Balul Bobocilor de la Ienăchiţă sare din tiparele clasice ale acestui tip de spectacol, purtându-i pe organizatori, concurenţi şi public în vechea Eladă. Show-ul va fi unul tematic, în care elevii organizatori din clasa  a XI-a vor întruchipa zeităţi antice, care îi vor supune la „probele lui Hercule” pe bobocii “muritori”.

Read more

Gazeta Dâmboviţei îţi spune cine-ţi este primar. Alegeri nebune!

La aproape 12 ore de la încheierea scrutinului electoral, situaţia primăriilor din judeţ, în mare parte, arată că dâmboviţenii au ales să facă o schimbare în mare parte din localităţile cu edili care aveau la activ mai multe mandate. În unele localităţi, deşi primarii au fost aleşi dintr-o anumită formaţiune politică, consiliile locale au fost alese din altă formaţiune politică. Pe de altă parte, alţii şi-au păstrat, suprinzător, funcţiile. Iată situaţia până la care Gazeta Dâmboviţei are o situaţie la această oră:  
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro