Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Gazeta Dâmboviţei, Valleriana Club şi Gusto Giusto te invită la concurs! Marele premiu – un iPad!

Gazeta Dâmboviţei vă mulţumeşte că de 300 de zile sunteţi cei mai fideli cititori! Interesul dumnevoastă, pentru informaţiile oferite de cele 300 de numere ale cotidianului nostru on-line, ne-a impus pe piaţa dâmboviţeană de profil, având un trafic estimat la  209.350 de  vizite şi 90.000 de vizitatori unici, în primele 9 luni ale anului. (foto 1)

Acum, la cel de-al 301-lea număr vă invităm la concurs, alături de VALLERIANA CLUB şi Cofetăriile GUSTO GIUSTO. Punem la bătaie un iPad oferit de VALLERIANA CLUB – „Mişcare pentru corp şi dans pentru suflet” şi 10 torturi de poveste de la GUSTO GIUSTO.

Sebastian Iacob este marele câştigător al premiului oferit de Gazeta Dâmboviţei: Un Televizor LCD

 
Gazeta Dâmboviţei a organizat la împlinirea celei de-a 200 apariţii un Mega Concurs al cărui câştigător este Sebastian Iacob. Comentariul acestuia: “în calitate de târgoviştean vă felicit şi mulţumesc atât pentru toate ştirile din toate domeniile pe care ni le prezentaţi, pentru a ne ţine la curent cu toate noutăţile locale şi judeţene, cât şi pentru imparţialitatea de care daţi dovadă într-un mod profesionist. Apropo de articolul prezentat mai sus, daţi-mi voie să-mi exprim bucuria pentru acest eveniment educaţional de mare efect cultural din viaţa Târgoviştei, la care cu siguranţă voi participa dar şi regretul că astfel de evenimente sunt din ce în ce mai puţine în viaţa noastră. Am să închei printr-un citat despre muzică al lui “Wolfgang Amadeus Mozart” …Muzica trebuie să aduca foc in inimile barbatilor şi lacrimi în ochii doamnelor…”,  a primit 141 de voturi. Felicitări! Sebastian Iacob a câştigat un televizor LCD.