Violoncelul – de la provocare, la viitoare profesie

Vlad Albu Ioana Oltea este elevă în clasa a XI-a A, la Liceul de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte, unde a descoperit pasiunea pentru acest instrument şi s-a dezvoltat ca instrumentist apreciat în ţară şi străinătate.

Read more

Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.

Read more

Sebastian Iacob este marele câştigător al premiului oferit de Gazeta Dâmboviţei: Un Televizor LCD

 
Gazeta Dâmboviţei a organizat la împlinirea celei de-a 200 apariţii un Mega Concurs al cărui câştigător este Sebastian Iacob. Comentariul acestuia: “în calitate de târgoviştean vă felicit şi mulţumesc atât pentru toate ştirile din toate domeniile pe care ni le prezentaţi, pentru a ne ţine la curent cu toate noutăţile locale şi judeţene, cât şi pentru imparţialitatea de care daţi dovadă într-un mod profesionist. Apropo de articolul prezentat mai sus, daţi-mi voie să-mi exprim bucuria pentru acest eveniment educaţional de mare efect cultural din viaţa Târgoviştei, la care cu siguranţă voi participa dar şi regretul că astfel de evenimente sunt din ce în ce mai puţine în viaţa noastră. Am să închei printr-un citat despre muzică al lui “Wolfgang Amadeus Mozart” …Muzica trebuie să aduca foc in inimile barbatilor şi lacrimi în ochii doamnelor…”,  a primit 141 de voturi. Felicitări! Sebastian Iacob a câştigat un televizor LCD.  
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro