ortooxacell kiss2022.gif Flax

Sfaturi HypericiFarm: Cum te ajută un tratament antispastic

Specialiştii din farmaciile dâmboviţene Hyperici recomandă tratamentul antispastic pentru reducerea durerilor provocate de colici biliare, de asemenea pentru pacienţii cu afecţiuni digestive ca ulcer la nivelul stomacului, gastrita, enterită, spasme ale cardiei şi pilorului, sindromul colonului iritabil, colită spastică însoţită de constipaţie, balonare) şi în cazul durerilor de cap cu tensiune intracraniană.

Citește mai mult

Recomandare HYPERICI: Produs farmaceutic cu extracte naturale pentru bila leneşă

Alimentaţia neraţională şi obiceiurile alimentare nesănătoase provoacă dureri şi disconfort multor persoane. În farmacii există mai multe produse care ajută pacienţii să revină în cât mai scurt timp la starea iniţială de confort.

Citește mai mult

În farmaciile Hyperici, femeile găsesc ajutor pentru a-şi întări organismul

hymarco_clinique

Lanţul de farmacii din Dâmboviţa pune la dispoziţia clientelor un produs special adresat femeilor,  important pentru oase mai puternice, msculatură mai rezistentă, piele îngrijită, păr sănătos şi sistem imunitar mai puternic.

Citește mai mult

Specialiştii Hyperici ne învaţă cum să folosim uleiurile esenţiale în cosmetică

Uleiurile de argan, morcov, avocado, jojoba au multiple întrebuinţări în îngrijire şi înfrumuseţare, aducând puterea naturii pentru un aspect mai frumos şi mai sănătos. Ele se găsesc în farmaciile şi magazinele naturiste Hyperici. Farm. Doina Boboacă Mihăescu, administrator asociat HypericiFarm, ne-a oferit câteva sfaturi în întrebuinţarea acestora.   Uleiul de argan este numit şi aurul … Citește mai mult

Vrei mai multă energie şi rezistenţă pentru organism? Hyperici Farm îţi dă soluţia!

hyperici

Specialiştii lanţului de farmacii din Dâmboviţa recomandă suplimentele alimentare pe bază de vitamina C cu eliberare prelungită. “Este un medicament la îndemâna oricui şi are o importanţă deosebită pentru creşterea imunităţii organismului, pentru că, faţă de produsele obişnuite cu vitamina C, capsulele cu eliberare prelungită asigură corpului necesarul de vitamina C timp de până la … Citește mai mult

Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.