Weekend la teatru!

În acest sfârşit de săptămână, actorii Teatrului Municipal din Târgovişte vă aşteaptă cu trei piese de succes. În această seară, începând cu ora 19:00 în Sala Studio veţi putea urmări un spectacol în regia lui Victor Scoradeţ:  „102 VIRGULĂ 7”. Protagonistul este un puşti de 16 ani, care se trezeşte în postura inedită de prezentator al unui mic post de radio. Spectacolul redă problemele  acestuia şi piedicile puse de părinţi dar şi obstacolele pe care este nevoit să le treacă.  Sâmbătă seara, la aceeaşi oră, îi veţi putea admira pe Vlad Zamfirescu, Bogdan Farcaş şi Mircea Silaghi în spectacolul „Helter Skelter”  în regia lui Cristi Juncu. Protagoniştii se întâlnesc într-un restaurant, de Crăciun, moment în care, dincolo de luminiţele din brad, de febra cumpărăturilor , de zâmbete şi nostalgia momentului, se ivesc şi răni nevindecate, întrebări chinuitoare, care ies la suprafaţă în acest cadru feeric.

Read more

Târgoviştea îţi spune: La mulţi ani, Maestre Mircea Albulescu!

Astăzi, Mircea Albulescu a împlinit 77 de ani magnifici. Albulescu este cel mai mare nume al scenei româneşti care şi-a legat numele de Târgovişte, oraş pe care  a mărturisit în repetate rânduri că îl admiră: „Dacă lipeşti palma de orice clădire din Târgovişte dai mâna cu istoria României. Dacă priveşti în ochi orice om din Târgovişte, vezi viitorul României!” spunea Albulescu în vechea cetate de scaun.

Read more

Trofeul Mozart merge în 2012 la Colegiul Național de Muzică “George Enescu”. Vezi aici lista completă de câștigători și galerie foto:

Concursul Naţional de Interpretare „Mozart”, ediţia a XVI-a, organizat de Liceul de Arte Bălașa Doamna Târgoviște, și-a desemnat astăzi câștigătorii, în cadrul festivității de premiere, la care au participat și reprezentanții instituțiilor care au oferit premiile, dar și a reprezentanților cotidianului nostru, care s-a alăturat cu premii pentru 17 participanți.

Read more
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro