Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de vineri, nr. 3659
3-12-2021

Sâmbătă, 5 noiembrie, spectacol interactiv la Teatrul ”Tony Bulandra”. După piesa de teatru, spectatorii vor putea discuta cu actorii

othello-festin-pe-bulevard-teatrul-nottaraSâmbătă, de la ora 19.00, târgoviștenii sunt așteptați la Teatrul Tony Bulandra, la un eveniment inedit. După piesa de teatru Othello, spectatorii vor putea să discute cu actorii, în cadrul unui eveniment interactiv, prin care se dorește atragerea iubitorilor de teatru.

Actorul care interpretează rolul lui Othello, Liviu Cheloiu, a câștigat zilele trecute, în cadrul celei de-a IV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru FEST(in) pe Bulevard, organizat de Teatrul Nottara din București, premiul pentru Cel mai bun rol masculin. Acesta a declarat astăzi, într-o conferință de presă, că  nu a fost deloc o competiție ușoară, având în vedere că au fost prezente 41 de companii de teatru.

Spectacolul „Othello”, produs de Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște și pus în scenă de regizorul armean Suren Shahverdyan, a fost prezentat în secțiunea competitivă, intitulată Crize de familie, din cadrul acestui festival.
Othello se pare că a fost foarte bine primit de public, așa cum a declarat Cheloiu , atât în județ, cât și în țară și în afara țării, în Algeria și la Erevan, unde actorii târgovișteni vor merge anul viitor.

 

othelloO spun cu falsă modestie că, în primă fază, am fost emoționat când mi s-a adus la cunoștință că am fost premiat, dar am crezut că din 10 spectacole, am fost buni și…când am văzut toată lista și ni s-a spus că am fost foarte aproape să luăm marele premiu al festivalului! Am luat premiul doi, însă. Eu o iau ca pe o confirmare pentru că am muncit, dar asta nu puteam să o fac dacă teatrul nu-l aducea pe Suren Shahverdyan, dacă Suren Shahverdyan nu mă propunea în rolu lui Othello, dacă Silaghi nu juca Yago, dac Andrada Fuscaș nu juca rolul Desdemonei, dacă Radu Câmpean nu îl juca pe Rodrigo, dacă  Ela Ionescu nu o jua pe Emilia, dacă Camelia Pintilie nu juca pe Bianca sau Daniel Nuță nu îl juca pe Cassio.  –Liviu Cheloiu, actor (Othello)

Spectacolul interactiv de la Teatrul Tony Bulandra va deveni unul permanent, în fiecare lună pentru o altă piesă, scopul fiind atragerea publicului, așa cum spune  Ionuț Lica Mihai, responsabil cu PR-ul în cadrul instituției.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media