Weekend la teatru!

În acest sfârşit de săptămână, actorii Teatrului Municipal din Târgovişte vă aşteaptă cu trei piese de succes. În această seară, începând cu ora 19:00 în Sala Studio veţi putea urmări un spectacol în regia lui Victor Scoradeţ:  „102 VIRGULĂ 7”. Protagonistul este un puşti de 16 ani, care se trezeşte în postura inedită de prezentator al unui mic post de radio. Spectacolul redă problemele  acestuia şi piedicile puse de părinţi dar şi obstacolele pe care este nevoit să le treacă.  Sâmbătă seara, la aceeaşi oră, îi veţi putea admira pe Vlad Zamfirescu, Bogdan Farcaş şi Mircea Silaghi în spectacolul „Helter Skelter”  în regia lui Cristi Juncu. Protagoniştii se întâlnesc într-un restaurant, de Crăciun, moment în care, dincolo de luminiţele din brad, de febra cumpărăturilor , de zâmbete şi nostalgia momentului, se ivesc şi răni nevindecate, întrebări chinuitoare, care ies la suprafaţă în acest cadru feeric.

Read more

Ce puteţi vedea la Teatrul Municipal Târgovişte în această săptămână? O avanpremieră, un spectacol invitat şi una dintre producţiile recente ale instituţiei

ASTĂZI, 14 IUNIE, la ora 19.30, la Sala Tony Bulandra, sunteţi invitaţi la avanpremiera COMEDY GAME SHOW, un spectacol semnat de Bogdan Dumitrescu. Premiera oficiala va avea loc la inceputul toamnei, in deschiderea stagiunii 2012-2013.

Din distributie fac parte Antonia Ionescu, Cosmina Lirca, Dana Stângă, Cristian Olaru, Ilie Ghergu, Liviu Cheloiu, Marin Grigore, Mircea Silaghi, Radu Câmpean şi Sebastian Bălăsoiu.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro