Ce puteţi vedea la Teatrul Municipal Târgovişte în această săptămână? O avanpremieră, un spectacol invitat şi una dintre producţiile recente ale instituţiei

 

 

Sala Studio va gazdui VINERI, 15 IUNIE, la ora 19.00, spectacolul invitat

REALITATE VIRTUALA de Alan Arkin 

Regia: Theo Herghelegiu

Cu: Gabriel Duţu şi Florin Penisoara

Două personaje misterioase se întâlnesc (fără a se fi cunoscut înainte) pentru a executa împreună un job. O misiune. Care este acest job, sau această misiune nu se specifică niciodata. Sub forma unei testări preliminare, De Recha îl supune pe Lefty  unor încercări la început cam idioate, dar care, pe parcurs, devin tot mai parşive şi mai periculoase, sfârşind prin a comuta realitatea concretă într-una virtuală.

Finalul poveştii este unul pe cât de simplu, pe atât de încărcat de sensuri: realitatea concretă revine în vigoare, sub forma unei cutii de carton, dar numai după ce tânărul Lefty îşi va fi învăţat lecţia de la mai înţeleptul său partener, De Recha.

SAMBATA, 16 IUNIE, la ora 19.00,  la Sala Tony Bulandra, incheiem saptamana cu UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov, regia: Sorin Militaru

Cu: Bogdan  Farcaş, Cătălin  Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina  Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ilie Ghergu.

O dramă melancolică rusească, în care „personajele îşi „îmbracă” viaţa pe dos. Iar atunci când încep să bage de seamă eroarea, nu fac nimic ca s-o-ndrepte. Se strâng la un loc pe câte o moşioară idilică ori în salonaşul vreunui conac de provincie unde beau ceai sau/şi vodcă şi încep să-şi plângă de milă.

 

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro