Producţii de succes ale Teatrului Municipal Târgovişte vor putea fi văzute în acest final de săptămână

Distribuie:

 

SALA TONY BULANDRA

JOI, 17 IANUARIE, ORA 19.00

ZECE NEGRI MITITEI de Agatha Christie

Regia: Eugen Gyemant

cu: Marin Grigore, Cosmina Lirca, Antonia Ionescu, Cătălin Babliuc, Maria Nicola, Corneliu Jipa, Ştefan Ştefănescu, Ana-Maria Oglindă, Radu Câmpean şi Mircea Silaghi 

O reprezentaţie specială într-o zi de joi în care îi aşteptăm pe toţi iubitorii de teatru:Zece Negri Mititei este o comedie neagră despre plăcerea secretă de a ne imagina victimele aflate în centrul atenției unui ucigaș misterios, atent și grijuliu, care-și cultivă crimele ca pe cele mai fragile și delicate plante carnivore. Zece cetățeni respectabili sunt invitați să participe la un joc de societate, pe o insulă pustie din nord, unde singura construcție este o casă luxoasă și stranie, în care vor muri fiecare, rând pe rând, până când nu va mai rămâne nici unul”. Eugen Gyemant

SÂMBĂTĂ, 19 IANUARIE, ORA 19.00

TÂRGOVIŞTE DE JUCĂRIE

de Peca Ştefan

Regia: Ana Mărgineanu

Cu: Virgil Aioanei, Laurentiu Banescu, Radu Campean, Toma Danila, Ilie Ghergu, Delia Lazar, Cosmina Lirca, Maria Nicola, Ana Maria Oglinda, Cristian Olaru, Katia Pascariu, Mircea Silaghi, Daniela Stinga, Stefan Stefanescu si Miruna Vaju.

Cea mai frumoasa femeie din lume, Vecinii de groaza, Cainii zburatori care asculta jazz, Dracula cel nemuritor, Babareasa si globul ei de cristal, Domnitorii care prind viata la o sedinta de spiritism, Gigel Masinuta…Va invitam sa descoperiti in fiecare poveste din Targoviste de jucarie elemente, oameni si situatii din Targovistea reala. Scena finala – Acasa – este cheia! O poveste emotionanta scrisa de un targovistean: Peca Stefan.

 

DUMINICA, 20 IANUARIE, ORA 19.00

UNCHIUL VANEA de A. P. Cehov

Regia: Sorin Militaru

cu: Bogdan  Farcaş, Cătălin  Babliuc, Antonia Ionescu Micu / Cosmina  Lirca, Corneliu Jipa, Ana Maria Oglindă / Dana Stîngă, Sorin Şaguna, Maria Nicola şi Ionuţ Constantinescu.

O dramă melancolică rusească, în care Bogdan Farcas este un Unchi Vanea memorabil, iar ceilalţi actori din distribuţie dau măsura talentului lor în crearea unui spectacol cu mare succes de public. 

 

SALA STUDIO

VINERI, 18 IANUARIE, ORA 19.00 

MATRIOŞCA

de Tuncer Cucenoglu

Regia: Cătălin Chirilă

cu: Antonia Ionescu Micu si Liviu Cheloiu

Matriosca este o comedie contemporană in două personaje, o poveste de dragoste incitantă ce are ca subiect gelozia amantei. Tuncer Cucenoglu este unul dintre cei mai cunoscuţi dramaturgi turci, textele sale fiind transformate în spectacole de peste 30 de companii europene de teatru. Pentru coloana sonora a spectacolului, regizorul a ales piesa “Cântec de dragoste” a trupei  Zob.


SPECTACOLE PENTRU COPII

SÂMBĂTĂ, 19 IANUARIE, ORA 11.00 – Sala Mihai Popescu

MOTANUL ÎNCĂLŢAT de Charles Perrault

Regia: Alin Antemir 

 

Preţul unui bilet întreg este de 10 lei. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletelor este de 5 lei.

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro