Elevii Şcolii Coresi, pompieri pentru o zi (foto)

Şcoala Coresi Târgovişte a găzduit astăzi prima ediţie a concursului “Micii pompieri”, unde şi-au testat abilităţile de îndemânare şi cunoştinţele teoretice în ceea ce priveşte prevenirea şi stingerea incendiilor 40 de copii de la clasele a IV-a şi a  V-a. Iniţial, concursul era programat pentru data de 13 septembrie, de Ziua Pompierilor din România, dar amânarea începutului de an şcolar a schimbat programul. “Acţiunea îşi propune să formeze competenţe civice şi din acest punct de vedere, să-i facă capabili să răspundă într-o situaţie de criză cum ar fi aceea a unui incendiu”, a afirmat Georgeta Gogeanu, directorul Şcolii Coresi.

 

Read more

S-a dat startul luptei pentru Trofeul Coresi

 Copii din 16 judeţe ale ţării au sosit astăzi la Târgovişte pentru a participa, timp de trei zile, la cea de-a XV-a ediţie a Proiectul  Educativ de Siguranţă rutieră – ,, TROFEUL  CORESI ”. La deschiderea evenimentului, care a avut loc pe Platoul din faţa Prefecturii au participat reprezentanţi ai administraţiei locale, judeţene şi poliţiei rutiere.
Read more

Școlile dâmbovițene, primele în top 3 la Competiția Școală Europeană. Școala Coresi a obținut cel mai mare punctaj

 Ca și anul trecut, școala dâmbovițeană a dat clasă școlilor din toată țara la competiția Școală Europeană. La ediția din acest an, Școala Coresi din Târgoviște a obținut cel mai mare punctaj, 179 de puncte, clasându-se pe primul loc al unităților de învățământ preuniversitar care au primit certificatul de Școală Europeană 2012. La distanță mică s-a clasat, pe locul III, Grupul Școlar Industrial Moreni, cu 172 de puncte.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro