Toată Târgoviştea joacă fotbal! Vino şi încurajează echipa din cartierul tău!

grupe_cartiereCartierele târgoviştene se vor întrece anul acesta în primul turneu de minifotbal organizat de autorităţi, cu ocazia Zilelor Municipiului. Partidele se vor desfăşura pe platoul Prefecturii, pe un spaţiu ce va fi amenajat cu un gazon artificial. Reprizele vor avea 15 minute cu pauză de 5 minute, fiind reprezentate în competiţie toate cele 12 cartere ale municipiului. În urma tragerii la sorţi, s-a stabilit componenţa fiecărei grupe, competiţia debutând, vineri, după următorul program:

Read more

Echipa VIP-urilor a învins în meciul demonstrativ din campionatul lui Andrei Plumb (GALERIE FOTO)

Obişnuiţi mai mult cu statul la birou şi cu cravată în loc de trening, oamenii politici locali s-au strâns astăzi pe terenul de fotbal, într-un meci demonstrativ din cadrul campionatului de fotbal pentru amatori “Împreună pentru Târgovişte”, organizat de Andrei Plumb.

Read more

I.S.U.Dâmboviţa intră în Competiţia Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat!

I.S.U.Dâmboviţa participă la Competiţia Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat. Competiţia este o premieră în România şi se va desfăşura pe stadionul ASTRA din municipiul Ploieşti, în perioada 03 – 05 septembrie 2012. Evenimentul este organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu sprijinul United Kingdom Rescue Organization (UKRO), având scopul de a identifica şi de a face schimb de bune practici în domeniul strategiilor de reducere a numărului de victime în urma accidentelor rutiere şi a acordării primului ajutor calificat, dar şi de a îmbunătăţi pregătirea practică în domeniul descarcerării şi acordarii primului ajutor calificat.

Read more

Sportivii de la C. S. Municipal Târgovişte s-au întors cu cinci medalii de la Competiţia internaţională de Radio Orientare (galerie foto)

 În perioada 13-17 iunie 2012, a avut loc competiţia internaţională de Radio Orientare (ARDF): ,,Four Days ARDF Bulgarian Black Sea

Read more

Școlile dâmbovițene, primele în top 3 la Competiția Școală Europeană. Școala Coresi a obținut cel mai mare punctaj

 Ca și anul trecut, școala dâmbovițeană a dat clasă școlilor din toată țara la competiția Școală Europeană. La ediția din acest an, Școala Coresi din Târgoviște a obținut cel mai mare punctaj, 179 de puncte, clasându-se pe primul loc al unităților de învățământ preuniversitar care au primit certificatul de Școală Europeană 2012. La distanță mică s-a clasat, pe locul III, Grupul Școlar Industrial Moreni, cu 172 de puncte.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro