I.S.U.Dâmboviţa intră în Competiţia Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat!

I.S.U.Dâmboviţa participă la Competiţia Naţională de Descarcerare şi de Acordare a Primului Ajutor Calificat. Competiţia este o premieră în România şi se va desfăşura pe stadionul ASTRA din municipiul Ploieşti, în perioada 03 – 05 septembrie 2012. Evenimentul este organizat de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, cu sprijinul United Kingdom Rescue Organization (UKRO), având scopul de a identifica şi de a face schimb de bune practici în domeniul strategiilor de reducere a numărului de victime în urma accidentelor rutiere şi a acordării primului ajutor calificat, dar şi de a îmbunătăţi pregătirea practică în domeniul descarcerării şi acordarii primului ajutor calificat.

Read more

Voluntarii Centrului Europe Direct, specialişti în acordarea primului ajutor!

Tinerii voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte și membrii ai Asociației Tineri pentru Europa de Mâine s-au reunit joi în cadrul Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” unde în parteneriat cu Asociaţia REACT şi SMURD au învăţat cum să acorde corect primul ajutor.

Read more

React te învaţă să acorzi primul ajutor copilului tau! Află aici cum poţi beneficia de un curs gratuit

Asociaţia React şi Vodafone România organizează marţi, 29 mai, un curs de prim ajutor dedicat părinţilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate în cazul celor mai frecvente incidente în care sunt implicaţi copiii şi nou-născuţii.
Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro