Iată câştigătorii concursului „Reporter european-împreună mai aproape de cetăţean”!

Ediţia 2012 a concursului „Reporter european-împreună mai aproape de cetăţean” a ajuns la final. Jurnaliştii dâmboviţeni au făcut faţă şi anul acesta provocării de a contribui  la apropierea informaţiei europene de cetăţenii judeţului Dâmboviţa. În cadrul celei de-a III-a ediţii, au fost înscrise în concurs 210 materiale publicate individual sau realizate în echipă  din  presa scrisă, radio, televiziune sau presă eletronică realizate în perioada ianuarie 2012-noiembrie 2012.

Read more

Bibliotecile publice dâmboviţene sprijină educaţia tinerilor!

Biblioteca Comunală Gura Ocniței a împlinit  75 de ani de la înfiinţare pe data de 12 noiembrie. Pentru a celebra această zi importantă pentru comunitatea locală, biblioteca şi-a deschis porţile pentru vizitatori şi invitaţi de seamă: conf. univ. dr.  Erich Agnes, managerul  Bibliotecii Județene Ion Heliade Rădulescu Dâmbovița, Vlăduţ Andreescu,managerul Centrului Europe Direct, dar şi bibliotecari şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din judeţ. 

Read more

Cultură, tradiţie şi istorie pe Valea Ialomiţei! Zilele Europene ale Patrimoniului sărbătorite la Pucioasa!

În perioada 21-24 septembrie, oraşul Pucioasa va îmbrăca haină de sărbătoare. Istoria, tradiţia şi cultura se vor împleti într-o serie de manifestări cultural – educative organizate în scopul promovării zestrei culturale a zonei de nord a judeţului cu ocazia Zilelor Europene ale Patrimoniului.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro