ortooxacell kiss2022.gif Flax

Dâmbovițenii activi au învățat să conducă o echipă de voluntari

Pentru a conduce o echipă este nevoie de abilități cu care unii dintre noi ne naștem, dar chiar și în acest caz, avem nevoie de antrenament pentru a ne descoperi vocația. Pornind de la ideea că un bun coordonator de voluntari are în primul rând calități de leader și o viziune clară, Asociația Tineri pentru Europa de Mâine, în parteneriat cu Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu Dâmboviţa prin Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște a organizat în perioada 9-11 septembrie la Târgoviște un curs de Managementul voluntarilor în context Tineret în Acțiune.

Cursul s-a desfășurat cu sprijinul Agenției Naționale pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP), instituția care gestionează în România programul Tineret în Acțiune dedicat învățării experiențiale a tinerilor și lucrătorilor de tineret, promovând în același timp educația nonformală și voluntariatul. În cadrul formării, participanții au avut ocazia de a deprinde cunoștințele și dezvolta abilitățile necesare constituirii și coordonării unei echipe de voluntari. Accentul a fost pus asupra lucrului în proiectele Tineret în Acțiune, dar cele învățate pot fi aplicate în orice context.

Toți cursanții s-au arătat încântați de cele învățate, de calitatea metodelor și a întregului proces de formare, exprimându-și dorința de a colabora și pe viitor cu oamenii întâlniți la curs.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Agenda Politică Locală

psd pnl usr aur
MedcareTomescu romserv.jpg novarealex1.jpg hymarco fierforjat.gif
Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

CITEȘTE ȘI

Gopo
Foah ConsultOptic
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Parteneri media