Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

Echipa Europe Direct, în ajutorul lui Moş Crăciun şi în acest an!

Tinerii târgovişteni au demonstrat încă o dată că au un suflet mare şi că pot fi aproape de semenii lor aflaţi în nevoie. Şi de data aceasta, ca în fiecare an, Moş Crăciun a venit cu ajutorul crăciuniţelor şi al spiriduşilor din echipa EUROPE DIRECT Târgovişte.

 Şi în 2012, echipa centrului european a respectat tradiţia începută în urmă cu trei ani şi a organizat un spectacol umanitar care a cuprins momente de dans tradiţional şi modern, teatru, muzică uşoară şi populară, street dance şi, bineînţeles, nelipsitele colinde. În data de 18 decembrie, la Teatrul Municipal Tony Bulandra din Târgovişte, artişti din toate domeniile, de toate vârstele şi din toate colţurile judeţului şi-au pus talentul şi priceperea în slujba unei cauze nobile, oferind spectatorilor un show de excepţie.

Toate fondurile provenite din vânzarea biletelor şi din sponsorizări au mers către o familie nevoiaşă, care în acest an va avea parte de un Crăciun adevărat, după ce Moş Crăciun i-a vizitat cu multe daruri în desagă.

 Pe lângă intenţia de a-i ajuta pe cei care au nevoie, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte a încercat să promoveze şi tradiţiile populare de sărbători. În acest sens, nu putea exista o ocazie mai potrivită pentru a lansa proiectul „Biblioteca mea e cea mai COOL- turală”,  în care sunt partenere 4 biblioteci comunale din judeţul Dâmboviţa şi Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu, sprijinite fiind şi de EUROPE DIRECT Târgovişte.  Cele 4 biblioteci sunt instituţii care promovează intens tradiţiile populare în cadrul evenimentelor culturale pe care le organizează. Astfel, reprezentanţi ai fiecăreia dintre cele patru biblioteci au susţinut momente artistice în spectacol.

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media