COACHING DESPRE VOLUNTARIAT, LA TÂRGOVIȘTE

Voluntariatul este un termen tot mai actual, pentru unii fiind subiect de intrebari si conversatie, pentru altii fiind o parte din timpul sau chiar din viata lor. Asa ca in data de 2 octombrie dorim sa ii aducem impreuna pe toti cei care sunt preocupati de acest subiect, fie ca au de adresat o intrebare, fie ca au de impartasit o idée sau o poveste.

Care este tema evenimentului?

 

In cadrul unei intalniri de coaching ne-­am propus deci sa vorbim despre urmatoarele subiecte: Ce este si pentru cine este voluntariatul Cum alegem activitatile de voluntariat in care sa ne implicam Ce presupune o astfel de implicare Despre motivatii si satisfactii in activitatea de voluntariat De la voluntariat la antreprenoriat social.

Cine este speaker­ul?Vladut Andreescu, Coordonator Proiect si Consilier Comunicare in cadrul Centrulului EUROPE DIRECT Târgovişte, un serviciu local care funcţionează în cadrul Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa şi este destinat sa sustina prin activitati sociale comunitatea judeţului Dâmboviţa.

Detalii pentru participare si inscriere se regasesc la acest link.

Te asteptam alaturi de noi!

Multumim,

Echipa Coaching in Targoviste.

Europe Direct Târgoviște


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro