„Biblionet-lumea în biblioteca mea” a ajuns și în satul Măgura, din Bezdead

Eveniment important pentru comunitatea din localitatea Bezdead ieri, în cadrul evenimentului Zilele Bibliotecii „Vasile Voiculescu” Bezdead.
A fost inaugurat, în satul Măgura, serviciul de calculatoare cu internet pentru public, achiziționate prin programul „Biblionet-lumea în biblioteca mea”. Acest serviciu este unul foarte important pentru utilizatorii bibliotecii.
La eveniment au luat parte elevi, cadre didactice,  localnici, reprezentanți ai administrației publice locale și ai Centrului Europe Direct Târgoviște.
Panglica tricoloră a fost tăiată de reprezentantul Bibliotecii Județene „Ion Heliade Rădulescu”, Vlăduț Andreescu,  Teodora Anghelescu, primarul comunei Bezdead și reprezentantul bibliotecii comunale, Izabela Mortoiu, alături de ei fiind și educatoarea grădiniței din Măgura, Olimpia Iordănescu.
Tot ieri, în cadrul Zilelor bibliotecii „Vasile Voiculescu” Bezdead, elevi de la cele două școli din localitate s-au bucurat de ora de informare europeană cutema Surse de finanţare europeană pentru tineri, susținută de Vlăduț Andreescu și doi voluntari ai Centrului „EUROPE DIRECT” Târgoviște.
Printre activitățile desfășurate s-au mai numărat expoziția de desene – Desenul și lectura, Medalion Mihail Sadoveanu, „Să ne cunoaştem scriitorii şi artiştii plastici locali”, „Cartea,prietena mea și „Biblioteca și comunitatea”.

bezdead 2

bezdead 3 bezdead 4

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro