“MINORITĂȚILE – PARTE DIN COMUNITATE”, de Ziua Educației Nonformale, la Târgoviște

 

       Ziua Educației Nonformale se apropie și în acest an cu pași repezi. Sub egida acestui eveniment, în zilele de 10 și 11 octombrie se vor organiza în toată țara activități educativ-distractive de educație nonformală pentru toate vârstele și categoriile socio-profesionale.

      Pentru a marca această zi, Asociația „Tineri pentru Europa de Mâine”, în parteneriat cu Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, organizează vineri, 10 octombrie 2014, începând cu ora 10.00, la Biblioteca Județeană „Ion Heliade Rădulescu”, o Cafenea publică cu tema „Minoritățile – Parte din comunitate”. În cadrul evenimentului vom aborda subiecte precum: „Minoritar în majoritate”, „Drepturi egale pentru toți”, „Cum combatem discriminarea” și altele.

       La eveniment vor participa bibliotecari, ONG-iști și tineri voluntari, dar invitația de a participa se adresează tuturor celor interesați de tematică. Ne-am dori ca participanții să dea mai departe informațiile obținute, să împărtășească cele învățate cu membrii comunității lor și, împreună, să devină niște activiști pentru drepturile omului și combaterea discriminării.

Valeriana

PNL AldeGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro