Un pas spre modernizare în prag de aniversare! Bibioteca Titu se alătură programului „Biblionet” la aniversarea a 60 de ani de la înfiinţare!

Distribuie:

Locuitorii oraşului Titu se vor putem bucura începând cu această săptămână de internet gratuit în incinta bibliotecii din oraş. Programul Naţional ,,Biblionet – lumea în biblioteca mea” a cunoscut o extindere puternică în ultimele luni. Tot mai multe biblioteci dâmboviţene s-au înscris şi beneficiază în prezent de servicii moderne care asigură accesul gratuit la reţeaua de Internet. Toţi cetăţenii din comunele ale căror biblioteci fac parte din acest program au acces la internet gratuit în incinta instituţiilor, sub supravegherea bibliotecarilor.  Cel mai important avantaj este faptul că reţeaua din interiorul bibliotecilor este wireless şi oricine se poate conecta folosind laptopul personal.

Inaugurarea programului „Biblionet” la Titu va avea loc în cadrul unui eveniment cultural marcat de împlinirea a 60 de ani de la înfiinţarea bibliotecii din oraş. Evenimentul se va desfăşura la Casa de Cultură TituTârg, pe data de 21 decembrie,începând cu ora 10:00, fiind organizat de primăria oraşului Titu şi Consiliul Local în colaborare cu Centrul Europe Direct Târgovişte.

Distribuie:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro