Voluntarii Centrului Europe Direct, specialişti în acordarea primului ajutor!

Tinerii voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Târgovişte și membrii ai Asociației Tineri pentru Europa de Mâine s-au reunit joi în cadrul Bibliotecii Judeţene „Ion Heliade Rădulescu” unde în parteneriat cu Asociaţia REACT şi SMURD au învăţat cum să acorde corect primul ajutor.

Read more

React caută persoane cu dizabilităţi care vor să muncească

Asociaţia React recruteaza 90 de persoane cu dizabilităţi şi 60 de persoane beneficiare de venit minim garantat pentru cele 6 intreprinderi sociale înfiinţate în cadrul proiectului “Dezvoltarea Economiei Sociale prin Înfiinţarea şi Dezvoltarea de Întreprinderi Sociale” în oraşele Bucureşti, Craiova, Piatra Neamţ, Sibiu şi Târgovişte. În regiunea Sud – Muntenia, activitatea de recrutare se va încheia în data de 15 august 2012, cu selectarea a 15 persoane cu dizabilităţi şi 10 persoane beneficiare de venit minim garantat. Până în prezent, pentru ocuparea acestor posturi, 46 persoane cu dizabilitati şi 21 persoane beneficiare de venit minim garantat au depus CV-uri şi au participat la sesiuni de interviuri.

Read more

React te învaţă să acorzi primul ajutor copilului tau! Află aici cum poţi beneficia de un curs gratuit

Asociaţia React şi Vodafone România organizează marţi, 29 mai, un curs de prim ajutor dedicat părinţilor. Cursul va prezenta manevrele aplicate în cazul celor mai frecvente incidente în care sunt implicaţi copiii şi nou-născuţii.
Read more

Oprirea apei va afecta colecta de sânge din Târgovişte

 

Oprirea apei în municipiul Târgovişte, mâine, 3 mai, între orele 08.00-22.00, va afecta colecta de sânge programată la Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmboviţa. Potrivit informaţiilor oferite de Iulia Stanciu, directorul Centrului de Transfuzie, acţiunea nu poate fi amânată pentru că  a fost anunţată de mult timp, dar se va desfăşura doar parţial, adică se va face colecta de sânge, dar probele vor fi validate a doua zi.

Read more
Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro